Camping Recept Omelet Koken met Meie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Stil snel uw lekkere trek.
Deze heerlijke eiwraps met zelfgemaakte kruidenkaas, frisse sla en paprikareepjes zijn super smaakvol, lekker vullend én zo klaar!
Een lekkere lunch tijdens een van de zonnige dagen op de camping of om mee te nemen als u gaat picknicken in de duinen of op het strand.

BENODIGHEDEN

5 eieren
Roomkaas naturel
Verse bieslook
Ijsbergsla
Rode en gele paprika
(optioneel gerookte zalm en avocado)

ZO MAAKT U HET

Kluts 5 eieren los met wat zout en peper in een kom. Bak hier twee dunne ‘wraps’ van. 
Doe wat roomkaas naturel in een kommetje, knip een paar takjes bieslook in inniemiene stukjes en roer deze door de roomkaas. 
Besmeer de eiwrap met de roomkaas. Beleg met sla (ik heb ijsbergsla genomen dat smaakt er zo lekker fris bij☺️) en reepjes gele en rode paprika. Rol op en snij door de helft en klaar bent u! 
Ook lekker met gerookte zalm en avocado.

Gezond, lekker en makkelijk, dat zijn de recepten die terugkomen in de nieuwe rubriek: ‘Koken met Meie’. Voordat Meie als Stralend Voorbeeld op Camping Bakkum aan de slag ging, heeft zij Voeding en Diëtiek gestudeerd. Hier komt haar voorliefde voor gezonde voeding vandaan. Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal voor op de camping. De recepten van Meie zijn niet alleen een beleving voor de smaakpapillen, maar zien er ook nog eens ontzettend gezellig uit.

VOLG MEIE OP INSTAGRAM