• Camping Recept Mug cake Koken met Meie
  • Camping Recept Mugcake Koken met Meie
  • Camping Recept Mugcake Koken met Meie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Goedemorgen mooie Mugcake wat zie jij er lekker uit! Dit gezonde en snelle ontbijt is binnen een paar minuten klaargemaakt en is kidsproof! Voor mijn meisjes is het echt een traktatie, alleen als ze de geur al ruiken... Het enige wat nodig is, is een magnetron of oven en een kopje 😊

BENODIGHEDEN

Mok
Magnetron / oven
1 banaan
1 ei
Havermout
Kaneel 
Optioneel: appel en rozijnen

ZO MAAKT U HET

Prak een banaan fijn in een mok. Doe hier een ei bij, 3 eetlepels havermout en een 1/2 theelepel kaneel. Zet de mok 2 minuten in de magnetron (of 30 min in de oven) tot het ei gestold is en klaar! De kleinste van mij wil er nog appeltjes en rozijntjes doorheen zodat ze een soort appeltaartje heeft. De oudste wil er noten doorheen. Ook lekker! Ook lekker om er blauwe bessen door te doen of frambozen met een beetje Griekse yoghurt ernaast. Of wat dacht je van een beetje cacao voor een chocolade variant! Mmmmmmmm! Zo heeft iedereen z’n favoriet!

Gezond, lekker en makkelijk, dat zijn de recepten die terugkomen in de nieuwe rubriek: ‘Koken met Meie’. Voordat Meie als Stralend Voorbeeld op Camping Bakkum aan de slag ging, heeft zij Voeding en Diëtiek gestudeerd. Hier komt haar voorliefde voor gezonde voeding vandaan. Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal voor op de camping. De recepten van Meie zijn niet alleen een beleving voor de smaakpapillen, maar zien er ook nog eens ontzettend gezellig uit.

VOLG MEIE OP INSTAGRAM