Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

WIE MAAKT DIE LEKKERE BURGERS TIJDENS BAKKUM VERTELT?

Ik ben Bart, hamburgerflipper en falafeldraaier bij familiebedrijf Stalenhoef Food. Sedert twee jaar mag ik 's zomers in de foodtruck van mijn ondernemende neef Stephan Stalenhoef staan en publiek van Bakkum Vertelt voorzien van voedsel. Een grote uitdaging, daar er veel fout kan gaan. Zoals het laten aanbranden van producten of klanten te veel wisselgeld teruggeven.

LEUKSTE HERINNERING AAN BAKKUM?

Mijn leukste herinnering aan Camping Bakkum is dat ik in 2017 op zondagochtend de deur van de foodtruck opende en daar enkele tientallen voorgedraaide falafelballetjes zag liggen. Dat had ik de avond ervoor zelf gedaan, maar was ik i.v.m.  een overload aan andere horecaprikkels helemaal vergeten! Lekkerder dan dat kan een werkdag in de horecabusiness niet beginnen!

WAT MAAKT BAKKUM ZO BIJZONDER?

Camping Bakkum staat voor hét zomergevoel. Samen met blije collega's één weekend per jaar Bakkum Vertelt beleven is de stip op de verder inktzwarte horizon die ik in de koude kille wintermaanden voor me zie. Camping Bakkum is een soort utopisch paradijs. Toen ik als kind nog in de Schepping van God en de Bijbel en al die onzin geloofde, stelde ik me de hemel voor als Camping Bakkum.

WAT ZOU U NOG EENS OP BAKKUM WILLEN ERVAREN?

Wat ik graag nog eens op Bakkum zou willen ervaren is het nuttigen van zo'n prachtige sushi-schotel die onze buurman altijd verkoopt. Ze gaan zo hard dat ik telkens achter het net vis, maar voor 2019 is het mijn doel om er één te bemachtigen!

WAAR KIJKT U NAAR UIT KOMEND JAAR OP BAKKUM?

Ik kijk enorm uit naar komende editie. Ieder jaar mogen we van de organisatie gratis op het kampeerterrein verblijven, en dat levert prachtige zomeravonden op. De naborrels met het horecapersoneel zijn zo gezellig, dat we het voornemen om eens een keer een avondwandeling over het strand te maken nog nooit hebben kunnen uitvoeren. Ik hoop komend jaar weer heel veel hamburgers te kunnen verkopen. En het saladebar-concept verder te kunnen uitbouwen na het vertrek van onze franchise-horecatijger in 2017.