Camping Recept Sushibowl Koken met Meie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Een echte sushi liefhebber? Maak het uwzelf gemakkelijk met deze verrukkelijke Sushi in a bowl! Geen geploeter met rollen en kleverige rijst. U doet alle sushi ingrediënten gewoon in een kom en klaar bent u! Beetje sojasaus erbij en geniet van een heerlijk snelle en smaakvolle sushi.

BENODIGDHEDEN

Zilvervliesrijst
Gerookte zalm
Avocado
Worteltjes
Lente-ui
Nori vel
Sojasaus

ZO MAAKT U HET 

Kook de zilvervliesrijst. Doe deze in een kom met in blokjes gesneden zalm, avocado, worteltjeshaar, lente-uitjes en bestrooi met stukjes nori vel. Beetje zout en peper, sojasaus en evt geroosterde sesamzaadjes erbij en u kunt genieten!

Gezond, lekker en makkelijk, dat zijn de recepten die terugkomen in de nieuwe rubriek: ‘Koken met Meie’. Voordat Meie als Senior Receptioniste op Camping Bakkum aan de slag ging, heeft zij Voeding en Diëtiek gestudeerd. Hier komt haar voorliefde voor gezonde voeding vandaan. Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal voor op de camping. De recepten van Meie zijn niet alleen een beleving voor de smaakpapillen, maar zien er ook nog eens ontzettend gezellig uit.