Camping Recept wafels koken met Meie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

We kunnen wel wat warms gebruiken met dit koude weer! En bovendien ook wel wat extra energie want we verbranden meer calorieën tijdens deze koude dagen om ons lichaam warm te houden. Tijd dus voor een lekker, gezond en vullend tussendoortje!

Een van mijn favorieten zijn warme wafels, maar dan de healthy variant. :-) Ook een succes bij kinderen. En het leuke is dat ze allemaal goede voedingsstoffen binnen krijgen zonder dat ze het door hebben.
Wist je trouwens dat je eindeloos kan variëren met wafels? Van zoete ontbijt wafels tot hartige varianten met bijvoorbeeld tomaat, kaas en italiaanse kruiden. 

Dus waar wachten we nog op. Ik zou zeggen probeer eens!

BENODIGHEDEN

2 eieren
125 gr speltmeel
2 bananen
125 ml volle melk
1 eetlepel honing
2 eetlepels olie
2 theelepels kaneel

ZO MAAKT U HET

Meng 2 eieren, 125 gram speltmeel, 2 bananen, 125 ml volle melk, 1 eetlepel honing, 2 eetlepels olie en 2 theelepels kaneel in een keukenmachine door elkaar. Of in meng tot een geheel met een mixer. Doe wat beslag in een wafelijzer, wacht 5 minuutjes en je kunt (zonder schuldgevoel ;-)) genieten van een heerlijke warme wafel. 

Je kunt de wafels ook in de oven klaarmaken met een wafelvorm. Zet de vorm dan in de oven en bak de wafels in 15 minuten op 200 graden goudbruin.

Bestrooi met wat kokosrasp en geniet!

Gezond, lekker en makkelijk, dat zijn de recepten die terugkomen in de nieuwe rubriek: ‘Koken met Meie’. Voordat Meie als Stralend Voorbeeld op Camping Bakkum aan de slag ging, heeft zij Voeding en Diëtiek gestudeerd. Hier komt haar voorliefde voor gezonde voeding vandaan. Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal voor op de camping. De recepten van Meie zijn niet alleen een beleving voor de smaakpapillen, maar zien er ook nog eens ontzettend gezellig uit.

VOLG MEIE OP INSTAGRAM