NIEUW IN 2019

Bakkum_accommodaties_nieuw deel 2.jpg

Wij zijn heel trots en vinden het fantastisch om te vertellen dat wij 2 nieuwe type accommodaties gaan ontwikkelen die nu al te boeken zijn. Graag nodigen wij u uit om in de De Duinroos of de Duinzicht te komen genieten, ervaren en nieuwe herinneringen te creëren.

Komende winter mogen wij een nieuw product gaan ontwikkelen.
Wij zijn heel trots en vinden het een fantastische nieuwe en innovatieve stap!
De Duinroos en de Duinzicht. 2 nieuwe type accommodaties die voor fantastische vakantie ervaringen gaan zorgen. Deze zullen de oude accommodaties gaan vervangen.
Rekening houdend met natuurlijke vormen en lijnen zodat de accommodaties goed passen binnen de omgeving. Met in het achterhoofd te gast te zijn in de natuur.
De DUINROOS is een luxe 4-persoons accommodatie. Veel ramen zorgen voor veel lichtinval en de ruime veranda nodigt uit om zowel binnen als buiten te genieten van omgeving en natuur. Verder is de accommodatie luxe en sfeervol ingericht.
De DUINZICHT is een sfeervolle 6-persoons accommodatie. Ook bij deze accommodatie loopt u zo naar buiten en geniet u vanaf de veranda direct van alles dat de natuur te bieden heeft.
Door de vele ramen, ook als u naar boven kijkt, komt er zowel zonlicht binnen als het maanlicht. De sterrenhemel zorgt voor een goede nachtrust.
Bij beide accommodaties zorgt de overkapping van stretchtent voor een eigenwijze en natuurlijke uitstraling.
Een extra mogelijkheid is aanwezig, om na een gezellige dag te ontspannen in een van de sauna’s! Bijna direct naast uw accommodatie.
Graag nodigen wij u uit om te komen genieten, ervaren en nieuwe herinneringen te creëren in een van deze prachtige nieuwe accommodaties.

« Terug

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-20701816
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37