Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Meer nieuws

Activiteiten 2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar.. De eerste data voor de leukste activiteiten zijn weer bekend! Kijk snel of Eeki er is tijdens jouw vakantie.

Lees verder

Heb jij een voucher voor 2021?

Wellicht heb je nog niet de kans gehad gebruik te maken van je voucher. Echter is het nu mogelijk om te reserveren voor seizoen 2021. Camping Bakkum is volgend seizoen ook 2 weken eerder open; vanaf vrijdag 12 maart ben je van harte welkom! 

Lees verder

Gratis WiFi bij de toeristische plaatsen

Vanaf 2021 is er ook gratis WiFi op de toeristische kampeerplaatsen. Op de Bos,- Zon,- Duin,- Speel,- Watersport,- Camper en Tentplaatsen kan je zonder code op het WiFi netwerk.

Lees verder

Kampeerders bedankt!

Seizoen 2020 was desondanks de aanpassingen wederom weer een fantastisch seizoen. Toen de camping weer open mocht genoten we gelijk van heerlijke weken. 

Lees verder

Pop-up Store

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen? Of juist willen proeven van het winkeliersschap? Camping Bakkum biedt met de Pop-up Store de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen. 

Lees verder

Campingverhalen

Deze winter willen wij jullie lekker warm houden met de leukste camping verhalen van onze eigen gasten! Heb jij of ken jij iemand met een super leuk, spannend of hartverwarmend verhaal over Camping Bakkum? 

Lees verder

Kijkzondagen

Op zondag 3 januari en zondag 7 februari kan je in de winter bij ons langskomen om je te oriënteren voor 2021! 

Lees verder