Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Meer nieuws

Laguna Beach Family Camp

Nieuw in 2021! DJUS heeft een familycamp die speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar is opgericht. Het ‘all inclusive’ programma zit vol met avontuurlijke activiteiten.

Lees verder

Upgrade Panoramatenten

Deze winter gaan we de panoramatenten upgraden. Er komt een nieuwe vloer in, leuke (bed)lampjes en er komt een nieuwe goede kachel zodat het ook in het voor en naseizoen heerlijk vertoeven is in de tent!

Lees verder

Activiteiten 2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar.. De eerste data voor de leukste activiteiten zijn weer bekend! Kijk snel of Eeki er is tijdens jouw vakantie.

Lees verder

Heb jij een voucher voor 2021?

Wellicht heb je nog niet de kans gehad gebruik te maken van je voucher. Echter is het nu mogelijk om te reserveren voor seizoen 2021. Camping Bakkum is volgend seizoen ook 2 weken eerder open; vanaf vrijdag 12 maart ben je van harte welkom! 

Lees verder

Gratis WiFi bij de toeristische plaatsen

Vanaf 2021 is er ook gratis WiFi op de toeristische kampeerplaatsen. Op de Bos,- Zon,- Duin,- Speel,- Watersport,- Camper en Tentplaatsen kan je zonder code op het WiFi netwerk.

Lees verder

Campingverhalen

Deze winter willen wij jullie lekker warm houden met de leukste camping verhalen van onze eigen gasten! Heb jij of ken jij iemand met een super leuk, spannend of hartverwarmend verhaal over Camping Bakkum? 

Lees verder