• Bakkum_kamperen2017
  • Bakkum_Alkmaar03

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Ik wil nu al terug. Na drie weken op Camping Bakkum sta ik weer in de file. 
De eerste keer op Bakkum hebben wij heerlijk gekampeerd op de Bosplaatsen. Er waren veel verschillende schaduwrijke,- en zonnige plaatsen. Het sanitairgebouw was dichtbij en de kinderen hebben zich prima vermaakt bij het speeltoestel.  Dit jaar kozen we voor comfort en sliepen we in een luxe Strandhuisje mét toilet en douche. Iedere ochtend een krantje op de veranda, gebracht door de gastvrije gastheer. En wat was het gezellig met de buren!

En nu weer in de file…


De kinderen vertellen nog steeds hoe leuk het was; iedere ochtend dansen met Eeki en de leukste en gekste dingen knutselen. Er waren genoeg activiteiten op de camping. Van sportactiviteiten tot Circusweek, van theater maken tot surflessen. In de avond mee korren of raften. En wat vonden ze het broodjes bakken bij het kampvuur leuk! In de avonden konden wij met z’n allen genieten van de gratis shows in Openluchttheater De Pan.

Nog even wegdromen…

Het rondstruinen op de terugkerende biomarkt, de historische wandeling en het trimparcours lopen. En na 950 meter wandelen of fietsen door het Noord-Hollands Duinreservaat al op het strand. En ook nog eens mooi weer, wat wil ik nog meer? Soms hadden wij geen zin meer om na een heerlijk dagje strand te koken. Dan kon ik terecht op het strand of op het gezellige winkelplein. Kip, pizza, vis, patat... keuze genoeg! En de uitstapjes naar Alkmaar, Haarlem of Amsterdam. De steden liggen dichterbij dan we dachten.


Als ik uit de file ben ga ik thuis gelijk een reservering maken voor volgend jaar!