Tenthuisje

Tenthuisje

Stoer kamperen, maar dan net iets luxer. Kom logeren in een ingericht tenthuis met steigerhout meubilair. Direct aan het duin gelegen geniet u vanaf uw veranda van de natuur om u heen. 's Avonds slaapt u in een heerlijk bed. 

De wanden zijn van tentzeil en de vloeren van hout.  Op Camping Bakkum zijn 10 Tenthuisjes voor 4 personen. Elk tenthuisje heeft een eigen kleur. Noem uw lievelingskleur bij de reservering en wij proberen aan uw wens te voldoen. U komt binnen in de gezellige woonkamer, voorzien van LCD-tv en Dvd-speler, met open keuken. Hier kookt u op een 4-pitsgasstel. Ook een koelkast, servies en bestek, waterkoker en koffiezetapparaat zijn aanwezig. In de aangrenzende slaapkamer staat een tweepersoonsbed en stapelbed. Voor de koude nachten is er een kachel.

Het toilet is aanwezig in de Tenthuisjes. Voor een heerlijke douche loopt u naar het, nabij gelegen, verwarmde sanitair gebouw.
De meubels zijn speciaal gemaakt voor de Tenthuisjes. Ze zijn van steigerhout wat de huisjes een hippe uitstraling geeft. Bij Tenthuisje 18 en 19 zijn enkele meubels ontworpen door meubelkunstenares Ineke van der Blom.

Plattegrond Prijzen FAQ

Terug Nu boeken

Bakkum_Tenthuisje6

Inclusief

Standaard inbegrepen zijn een welkomstpakket, ochtendkrant, bedlinnenpakket en de eindschoonmaak. Die nemen wij voor onze rekening. Wifi is tegen betaling aanwezig.  Een Tenthuisje is te huur voor een midweek, weekend of hele week. 

Bij te boeken in deze accommodatie 

• Kinderbedje (excl. bedlinnen) € 10,00 • Kinderstoel € 10,00 • Handdoeken pakket € 3,50 per persoon en per pakket • Keukenlinnen pakket € 3,90 per persoon per pakket.
Op de camping te huur • Fietsen, bolderwagens en skelters • Kinderfietsen en –zitjes • Tennisrackets en –ballen zijn gratis.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze camping.

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37