In luxe op de camping

Accommodaties

Bakkum_Strandhuisje 28.jpg

Strandhuisje

Echt op vakantie in dit compleet ingerichte huis voorzien van alle luxe, met een keuken, douche, toilet en vaatwasser. Ziet u uwzelf al tijdens de zomerse avonden op de ruime veranda met een drankje in de hand?

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Kampeerbungalow_Buiten1.JPG

Kampeerbungalow met toilet (6 pers)

Een knusse kampeerbungalow voor 6 personen inclusief toilet, langs de duinrand van de camping. De houten wanden en het dak van zeildoek zorgen voor een kneuterige en gezellig sfeer in de accommodatie. 
Alleen nog in 2018.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Tenthuisje_klein

Tenthuisje

Stoer kamperen, maar dan net iets luxer. Kom logeren in een ingericht tenthuis met steigerhout meubilair. Direct aan het duin gelegen geniet u vanaf uw veranda van de natuur om u heen. Ieder huisje heeft zijn eigen kleur.
Alleen nog in 2018.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Bewerkt Panoramatent voor mediagebruik (33).jpg

Panoramatent

Nieuw op Camping Bakkum! Beleef uw vakantie onder de sterrenhemel. Door de vele ramen, zowel om u heen als in het dak,  ziet u overdag de zon en ’s nachts de maan en de sterren.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Kampeerbungalow_4p

Kampeerbungalow zonder toilet (4 pers)

Deze knusse bungalows zijn voorzien van een warm kacheltje. Dus ook in het voor en na seizoen een heerlijke vakantiebestemming. Op een mooi plekje op de camping kunt u genieten van het uitzicht op de duinrand. 
Alleen nog in 2018.

Lees verder Nu boeken
duinlodge.PNG

Duinlodge

Een echt outdoor gevoel krijgt u in onze sfeervol ingerichte Duinlodge. Een houten huisje, aan de rand van het bos, met overdekte veranda. Overdag geniet u van het groen om u heen en 's Avonds van de laatste zonnestralen.
Alleen nog in 2018.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_kampeerbungalow_6p

Kampeerbungalow zonder toilet (6 pers)

Back to basic maar toch luxer dan een caravan of tent. Een sfeervolle, knusse kampeerbungalow aan de rand van de camping. Met ruimte voor 6 personen en het sanitair gebouw op een steenworp afstand.
Alleen nog in 2018.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Bakkumse Hoeve 18.jpg

Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve

Een sfeervolle, ontspannende en comfortabele accommodatie met een ruime tuin. Een ideale accommodatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, vergaderen en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. 
Deze locatie is ook zeer geschikt als vergaderlocatie.

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37