Watersportplaatsen

Watersportplaatsen

De Watersportplaatsen… een speciaal kampeerveld waar u helemaal in de watersportsfeer komt. Beleef hier het ultieme strandgevoel met hangmatten, decoraties van surfboarden en een gezamenlijke grillplaats. 

Faciliteiten                                                                    Geschikt voor
Barbecue gelegenheid                                                  Caravan
Hangmat op de plaats                                                  Vouwwagen
Zonnige plaatsen                                                           Tent
16 ampére elektra                                                         
Duinomgeving
Parkeren op de plaats
Maximaal 6 personen op een plaats

Tarieven FAQ faciliteiten op de camping contact plattegrond meer info over (kite)surfen

Terug

Bakkum_Watersport.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Surfschool Quiksilver in Castricum

Een stoer en hip thema geven aan uw kampeervakantie? Dat kan! Tijdens de zomervakantie maar ook in het voorseizoen staat een team professionals garant voor gave activiteiten omtrent surfen en strand. Op het surfveldje maken zij samen regelmatig kampvuurtjes, doen zij spelletjes en organiseren zij bij mooi weer een BBQ met het hele veldje. Tijdens elke week van de zomervakantie organiseert Quiksilver Surfschool het Quiksilver Surfcamp

Let op: golfsurfen is verslavend…

Kitesurfschool 4Wind

Bij 4Wind is er keuze in verschillende lesmogelijkheden. Een groepsles* (max 4 personen), prive voor twee en priveles. Buiten de enkele lessen zijn er ook volledige kitesurfcursussen te boeken. Gedurende deze cursus leren de ervaren IKO instructeurs het kitesurfen stap voor stap! Na deze cursus ben je gegarandeerd zelfstandig kiter.

AANKOMST EN VERTREKTIJDEN

Elke dag is aankomstdag. Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen vanaf 3 nachten. Aanvang vanaf 14.00 uur, vertrek 12.00 uur. 

WIFI

Bij de Watersportplaatsen wordt WiFi aangeboden tegen een vergoeding. Wifi codes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Gratis WiFi signaal bij de receptie, het internethuisje, het winkelplein en de Sport en Spel loods.

Locker op het strand

Kampeerders die een watersportplaats op Camping Bakkum reserveren krijgen een locker in het watersportcentrum Sports at Sea (strand Castricum aan Zee) om te gebruiken. Een handige kluis voor uw surfplanken, strandstoeltjes, parasol etc. Dus geen gesleep meer vanaf de camping. Verder is er in het complex een grote ruimte om sportmaterialen en kleding af te spoelen en te laten drogen zodat deze goed onderhouden kunnen worden. Ook zijn er warme douches en schone toiletten aanwezig.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze