Watersportplaatsen

Watersportplaatsen

De watersportplaatsen… een speciaal kampeerveld waar u helemaal in de watersportsfeer komt. Beleef hier het ultieme strandgevoel met hangmatten, decoraties van surfboarden en een gezamenlijke grillplaats. 

Kamperen in sfeer met uw tent, vouwwagen, camper of caravan met 16Amp elektra.

Op het surfveldje maken we samen regelmatig kampvuurtjes, doen we spelletjes en organiseren we bij mooi weer een BBQ met het hele veldje. Kampeerders die een watersportplaats op Camping Bakkum reserveren krijgen een locker in het watersportcentrum Sports at Sea (strand Castricum aan Zee) om te gebruiken. Een handige kluis voor uw surfplanken, strandstoeltjes, parasol etc. Dus geen gesleep meer vanaf de camping! Verder is er in het complex een grote ruimte om sportmaterialen en kleding af te spoelen en te laten drogen zodat deze goed onderhouden kunnen worden. Ook zijn er warme douches en schone toiletten aanwezig.

Ook bieden we vanuit dit kampeerveld surflessen aan van surfschool Quiksilver. De surfcoaches zijn hier vaak te vinden en willen graag met jullie surfen. Een ervaring om nooit te vergeten! “Golfsurfen in Nederland, dat kan toch helemaal niet?” horen wij vaker. Niets is minder waar. Nederland, en vooral de omgeving van Castricum, is bij uitstek de perfecte plek om te leren golfsurfen. De golven zijn niet al te krachtig, hol en hoog, er is een veilige zandbodem en de golven rollen erg lang door. En wat dacht u van kitesurfen, powerkiten en suppen? Kitesurfschool 4Wind geeft kitelessen bij Sports at Sea in Castricum aan Zee. 

Terug Nu boeken

Bakkum_Watersport.jpg

Surfschool Quiksilver in Castricum

Een stoer en hip thema geven aan uw kampeervakantie? Dat kan op Camping Bakkum. Tijdens de zomervakantie staat een team professionals garant voor gave activiteiten omtrent surfen en strand. Maar ook in het voorseizoen worden er Surf en Strandvakanties georganiseerd. Kijk op de website of Quiksilver ook aanwezig is tijdens uw campingbezoek! 

Let op: golfsurfen is verslavend…

Kitesurfschool 4Wind

Bij 4Wind is er keuze in verschillende lesmogelijkheden. Een groepsles* (max 4 personen), prive voor twee en priveles. Buiten de enkele lessen zijn er ook volledige kitesurfcursussen te boeken. Gedurende deze cursus leren de ervaren IKO instructeurs het kitesurfen stap voor stap! Na deze cursus ben je gegarandeerd zelfstandig kiter.

Surfcamp

Tijdens elke week van de zomervakantie organiseert Quiksilver Surfschool het Quiksilver Surfcamp. Een week lang chillen en surfen op het strand van Castricum!  Naast de surflessen ga je brandingraften, boogschieten, powerkiten, een levensgrote katapult maken en nog veel meer! Aan het einde van de week, ontvang je een golfsurfdiploma. Zeker weten dat dit de leukste week van je vakantie wordt! Wil je liever geen hele week dan kun je kunt ook per dag boeken!

Watersportcentrum Sports at Sea

Dit hypermoderne watersportcentrum staat op het strand van Castricum aan Zee. Dit is te bereiken door de Zeeweg af te lopen/ fietsen. Bij aankomst op het strand loopt u naar links, het watersportcentrum is de laatste accommodatie. 

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37