• Surfen met Quiksilversurfschool DJUS De Jongens Uit Schoorl op een surfplank
  • Surfles op het strand van DJUS De Jongens uit Schoorl van Quiksilver Surfschool
  • brandingraften op een boot op het strand tijdens surfkamp van DJUS De Jongens uit Schoorl van Quiksilver Surfschool op het strand
  • Surfles op het strand tijdens het strandkamp in het water van DJUS De Jongens Uit Schoorl van Quiksilver Surfschool

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Quiksilver Surfschool - Summer Camp

Summer Camp

Fun! Dat is precies waar het om gaat tijdens dit summercamp op de camping van Bakkum vlak bij het strand. Samen met je vrienden en vriendinnen stel je zelf jullie perfecte vakantieprogramma samen. Dus of jullie zin hebben in Raften, surfen, skaten, klimmen, survivallen of gewoon chillen. Het maakt allemaal niet uit.  Iedere dag heb je de mogelijkheid om zelf de activiteiten uit te kiezen waar jij het meeste zin in hebt. 

ZONDAG 2 JUNI OPEN DAG

Wat voor activiteiten bieden wij zoal!

Niks hoef en (bijna) alles mag tijdens dit summercamp. We hebben een eigen spot op de camping en een plek op het strand van Castricum waar van uit we de activiteiten organiseren. Deze vakantie zit echt bomvol vette activiteiten!

Surfen

Een zomer zonder surfen bestaat niet bij De Jongens uit Schoorl. Daarom gaan we deze week zeker het water in om te surfen. De surflessen tijdens het summercamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn.

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten!

Mountainbiken

Crossen met een mountainbike door de duinen van Castricum en Bergen.

Obstacle run clinic

Ben jij wel in voor wat uitdaging? We bezoeken deze week ook een obstacle run parcours. Op dit terrein is een speciaal parcours gecreëerd met obstakels op verschillende niveaus.

Archery Tag

Strijd tegen je nieuwe vrienden met Archery Tag. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken.

Expeditie Robinson

Op het strand van Castricum spelen we Expeditie Robinson. Samen met je vrienden moeten er in teamverband proeven uitgevoerd worden. Een vette game!

Overige activiteiten

We hebben heel veel ‘speelgoed’ op onze basecamp. Zo kun je als je wilt ook; Slacklinen, indoboarden, skaten, bodyboarden en gelukkig ook genoeg chillen. We gebruiken het strand en de camping als ons speelterrein. We spelen in op het weer, dus mocht het een dag regenen jumpen we in een bus om een binnenprogramma te doen.

Met zoveel activiteiten is het belangrijk om af en toe te ontspannen. Daarom houden we elke dag een siësta. Wat luieren op het strand, in de lounge of de buitenruimte? De keuze is aan jou.

Details

  • Een chillspot op de camping. Incl. zitzakken, safaritent en vuurplaats
  • Relaxte instructeurs
  • Inclusief alle uitstapjes en activiteiten
  • Dagexcursie naar het obstacle runpark
  • Lunch en drankjes

Gasten van camping Bakkum krijgen 10% korting op het surfkamp!

Het surfkamp vindt plaats bij Sports at Sea in Castricum en is er tijdens iedere week van de zomervakantie.

Lees meer informatie of geef je op via https://djus.nl/zomerkampen/summercamp/