Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Surfcamp

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het Surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een grote spektakel met de leukste activiteiten op drie verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het Surfcamp bestaat uit twee dagdelen waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere Longboarden, Powerkiten en Brandingraften. Kortom, het Surfcamp is één groot feest die je niet mag missen!

ZONDAG 31 MEI 2020 OPEN DAG

SURFEN

Een zomer zonder surfen bestaat niet bij De Jongens uit Schoorl. Daarom gaan we deze week zeker het water in om te surfen. De surflessen tijdens het summercamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn.

BRANDINGRAFTEN

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten!

POWERKITEN

Bij powerkiten leer je een grote vlieger besturen en leg je de basis voor het kitesurfen. Ervaar de grote krachten van de natuur tijdens deze activiteit!

LONGBOARDEN

Deze vorm van skateboarden is erg populair geworden in Nederland. Met een groot skateboard leer je te ‘carven’ en ‘sliden’. Let op: deze activiteit is zeer verslavend!

OVERIGE ACTIVITEITEN

We hebben heel veel ‘speelgoed’ op onze basecamp. Zo kun je als je wilt ook; Slacklinen, indoboarden, skaten, bodyboarden en gelukkig ook genoeg chillen. We gebruiken het strand en de camping als ons speelterrein. We spelen in op het weer, dus mocht het een dag regenen jumpen we in een bus om een binnenprogramma te doen.