Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Van Dorp tot Kust

Van Dorp tot Kust

26-05-2019

Tijd: 11:45 - 17:30 uur
Op zondag 26 mei organiseert het Shantykoor en de Skulpers voor de 10e keer het korenfestival van dorp tot kust. Geniet van 22 koren op 7 locaties.

'De Skulpers' organiseerd in 2019 voor de 10e keer het Muziekfestival 'Van Dorp tot Kust'. Op zondag 26 mei 2019 zullen er 22 muziekgroepen van zich laten horen op 7 verschillende podia. Er is weer een zeer gevarieerd programma: Zeemansliederen en Smartlappen, maar ook Afrikaanse muziek en natuurlijk Pop-en Musicalnummers.

Er zijn weer veel bekende groepen uit Castricum en omgeving die meedoen:

Musicalstars, de Vrolijke noot, de Skarrebekke, New-Voice, de Lo La's, Heart ETA, Limbeats, Puur#Hollands, Surprising, Nortada, Cantare, Chante encore, Kapiteinskoor, sWing Zingstation, Smartsingers, Kuzola, Vocal Touch, Amsterdams Gouwe Ouwe Koor, Broer en Zus, Skumkoppen uit Harlingen en natuurlijk de Skulpers.

Er word weer opgetreden in Bakkum op het plein voor Hotel Restaurant Fase Fier ook opening om 11.45 uur en om 17.30uur sluiting met samenzang plaats vindt.  Daarnaast wordt er vanaf 12.30 uur opgetreden bij

* De Oude keuken
* Bezoekerscentrum de Hoep
* Restaurant johanna's Hof
* Winkelplein Camping Bakkum
* Openluchttheater de Pan op Camping Bakkum
* Strandpaviljoen Zeezicht

Ofschoon de 3 km tussen de locaties heel goed per fiets is te doen, word er ook gezorgd voor twee pendelbussen en een huifkar, zodat iedereen zoveel mogelijk voorstellingen kan bijwonen.

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze