Bakkum Kids Musical Aladdin

10-08-2021

Tijd: 16:00 tot 17:00 uur en 19:00 tot 20:00 uur in De Pan
De oosterse kleuren en geuren komen je tegemoet in deze geweldige musical. De gekke Sultan en de geest uit de fles en natuurlijk Aladdin, vertellen het sprookje over de jonge arbeider en de beeldschone prinses.

Twee voorstellingen op één dag door twee groepen kinderen. En natuurlijk om de bezoekers te spreiden. Wat een ervaring is het altijd voor de kids die zingend, dansend, acterend en vooral stralend op dat grote podium van De Pan staan. Luidkeels zingen ze je toe en met grote ogen kijken ze of je wel ziet hoe goed ze het doen. Een bijzonder mooie ervaring voor hen en voor ouders, vrienden en familie.

We spelen de musical op 10 augustus om 16:00 en 19:00 uur. Maar zijn de hele week hiervoor aan het repeteren. Zowel voor de kids, als voor de show is het fijn en belangrijk dat ze bij alle repetities en de uitvoering waarvoor ze ingedeeld zijn, aanwezig zijn. Uiteraard is het vakantie, dus genieten staat op nummer 1. Ook voor jou als trotse ouder. Ieder kind dat met de musical meedoet krijgt twee toegangskaartjes voor ouders. Aangezien we een maximaal aantal volwassenen in de Pan mogen toelaten, zijn deze kaartjes nodig om aanwezig te kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat enkel personen met een kaartje toegang krijgen, waardoor we de veiligheid waarborgen en aan de richtlijnen voldoen. De Pan is hiervoor afgesloten en heeft controleurs bij de ingangen staan. Uiteraard hebben kinderen wel toegang zonder kaartje. Eventuele extra kaartjes kunnen op 10 augustus bij de receptie gehaald worden.

Zondag 1 augustus zijn er audities om 14:00 uur.
Wij zullen ze na de auditie indelen voor de middag of avondvoorstelling. We gebruiken de auditie vooral om te kijken wie we de hoofdrollen laten spelen, maar sowieso mag iedereen aan de musical meedoen.

Er wordt live gezongen door twee zangers maar alle rollen worden gespeeld door de kinderen.

Terug