Bakkum Kids Musical ‘Hippie Hotel’

18-08-2023

19:30 uur
Hoe gaaf is het om je kind te zien stralen op het podium! Dans, muziek, spel en zelfs zang! Vanaf 4 augustus repeteren de Bakkum Kids dagelijks voor de musical ‘Hippie Hotel’

We repeteren de dansjes, gaan acteren, leren de teksten en zingen de liedjes. Maar het is vakantie, dus naast dat we hard repeteren, is het vooral geweldig leuk om te doen. We werken met z’n allen naar donderdag 18 augustus. Dan zal de uitvoering van de musical zijn en kunnen de kids stralend laten zien en horen wat ze geleerd hebben.

Meedoen kan vanaf 6 jaar. Wanneer er gerepeteerd wordt voor Bakkum’s Musicalgroep zal op de activiteitenprogramma’s komen te staan. De rollen worden tijdens de auditie op 4 augustus verdeeld. Van die spelers die een rol krijgen, wordt verwacht dat ze zo vaak als mogelijk aanwezig zijn om te repeteren. En heb je geen rol, dan ben je er natuurlijk ook gewoon zo vaak als mogelijk bij om de dansjes, liedjes en kleine rolletjes in te studeren.
Gedurende de vakantie kun je gewoon instromen in de dansgroep en doe je alsnog mee met de uitvoering!

We spelen de musical Hippie Hotel

Hotel Rembrandt is in grote problemen. Door hoge schulden en achterstallig onderhoud staat het hotel op het randje van de afgrond. Hoteleigenaar Frans Westerman heeft daarom een culinaire avond georganiseerd voor een aantal rijke gasten om het hotel van de ondergang te redden. Een goed idee, zo lijkt het. Totdat de popband Beautiful Soul zich komt melden voor een overnachting. Frans wil de band (met hippie look) wegsturen, maar van zijn vrouw Chantal mag de band blijven. Tijdens de culinaire avond worden er juwelen en geld gestolen. De band is direct verdacht, maar…

Waarom wordt iedereen opeens zo vrolijk tijdens het diner? Waar komt die culinaire verslaggever opeens vandaan? Schuilt er achter de diefstal van de diamanten niet een veel groter geheim?
Als dat maar goed afloopt…!

hippie_hotel

Terug