Bakkum’s Musicalgroep | De Kidsmusical LIVE

16-08-2022

Aanvangstijd: 19:00 uur
Hoe gaaf is het om je kind te zien stralen op het podium! Dans, muziek, spel en zelfs zang! Dit jaar zullen de kinderen zelf live zingen! Vanaf 30 juli gaan de kids die aan de musical willen meedoen, twee keer per week repeteren met hun Bakkum’s Musical Groep. We werken met z’n allen naar dinsdag 16 augustus. Dan is de uitvoering!

Om een geweldig leuke productie neer te zetten is de Bakkum’s Musicalgroep in het leven geroepen.

Vanaf 30 juli gaan de kids die aan de musical willen meedoen, twee keer per week repeteren met hun Bakkum’s Musical Groep. Ze krijgen les in dans, acteren en zang. Maar het is vakantie, dus naast dat we repeteren is het vooral geweldig om te doen. We werken met z’n allen naar dinsdag 16 augustus. Dan zal de uitvoering van de musical zijn en kunnen ze alles laten zien en horen wat ze geleerd hebben.

Meedoen kan vanaf 6 jaar. Wanneer er gerepeteerd wordt voor Bakkum’s Musicalgroep zal op de activiteitenprogramma’s komen te staan. De rollen worden op 30 juli verdeeld. Van die spelers wordt verwacht dat ze zo vaak als mogelijk aanwezig zijn. En heb je geen rol, dan kun je gedurende de vakantie gewoon instromen en doe je alsnog mee met de uitvoering!

 

We spelen de musical BON BONNI BEACH

Handen in de lucht en voeten in het zand…

Stel je eens voor! Tijdens je droomvakantie langs tropische, parelwitte stranden, loopt het schip op de rotsen en dreigt te zinken.
Wat nu? Gelukkig kunnen de schipbreukelingen naar het nabij gelegen ‘onbewoonde’ eiland, met een grote berg die het eiland in tweeën splijt.

Terwijl de kapitein de kluts kwijt is, trekt de beroemde acteur Sylvester Mallone gekke kostuums aan om niet herkend te worden. Drie bejaarden verstaan elkaar zó slecht dat het grappige gesprekken oplevert.
En wat doet die rare inspecteur van politie tussen de schipbreukelingen?

Aan de andere kant van de grote berg liggen rijke gasten aan een luxe zwembad van het Tiki Tiki Resort. Ondertussen zijn de klunzige boeven Bertus en Klara naar het resort gekomen.
Hoe overleef je met elkaar als je op een onbewoond eiland denkt te zitten? Welk geheim zit er in die ene doos? Humor, verwarring en vreemde situaties in Bon Bonni Beach.
Een zonnige musical met feestelijke finale: “Handen in de lucht en voeten in het zand, zomer op het strand.”

Bon-Bonni-Beach

Terug