Harry Potter dag

26-07-2022

Zie activiteitenprogramma
Wingardium Leviosa


Stel nou dat je wakker wordt en alles is anders op de camping.

Je bekende Bakkum mensen zien er opeens uit als tovenaars en op onverwachtse momenten wordt er zomaar opeens getoverd. Soms gaat dat goed en soms gaat het helemaal mis! Maar dan is er altijd hulp om dit weer recht te zetten. In de middag begint het spektakel!
Harry Potter is een tovenaarsleerling. Hij is de beste, jonge tovenaar op de wereld en heeft geleerd van de beste leeraren op zijn school Zweinstein. En vandaag, is Camping Bakkum Zweinstein geworden. Jij leert van de tovenaars en ontdekt jouw magische krachten. Misschien ben je goed in het laten bewegen van planten, of kun jij als beste het een en ander laten zweven.
En ken je die oude man? Dat is Perkamentus hij heeft de meest waardevolle spreuken in zijn hoofd. Die andere mensen… wie zijn dat dan? Is dat Harry Potter zelf?

De dag sluiten we om 19:00 uur af met een geweldige Illusie show in de Pan. Voor jong en oud. Jij moet er sowieso bij zijn om je ouders te beschermen. Neem je toverstaf dus mee? Misschien ken jij Harry Potter helemaal niet. Dat maakt ook helemaal niet uit, want toveren ken en kan jij sinds vandaag wel. Check het activiteitenprogramma voor de tijden waarop er getoverd kan worden.

En de magie gaat nog door in de avond namelijk met de magische illussie show!

Terug