Karin Bloemen met Band

26-08-2023

19:30 uur
Dit jaar viert Karin Bloemen dat ze 40 jaar op de planken staat. We zien haar in bomvolle theaters door heel het land en vandaag in De Pan met de primeur van haar nieuwste show!

Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. Maar ook artiesten die we nu op de radio horen. Sowieso performers die muziek voelen. Leven en ademen. Of dat nou zangeressen van ‘toen’ zijn of van nu.

In deze voorstelling, waarmee ze seizoen 2023/2024 in de theaters staat, neemt Karin ons mee door een scala van nummers die allemaal iets voor haar betekenen. En waarom dat zo is, vertelt ze graag op haar eigen manier met haar heerlijke humor, podium presence en prachtige stem.

Ze neemt haar eigen band mee. Die bestaat uit vier te gekke muzikanten, waaronder haar eigen man Marnix. Marnix Busstra kennen wij als componist van vele nummer voor o.a. Karin, maar ook andere artiesten. Het maken van muziek is hem met de paplepel ingegoten. Als zoon van een musicus leerde hij vele instrumenten bespelen en ontwikkelde een voorliefde voor jazz en de elektrische gitaar.

Vanavond in de Pan. Een avond waarbij we niet stil kunnen blijven zitten!

 

Terug