Ontmoet echte dino’s

02-08-2022

19:00 uur
Een koe in de wei zie je vaker, maar een Velociraptor en een T-Rex gewoon lekker wandelend over de camping is wel heel bijzonder! Ga zitten in De Pan voor de te gekke show, waarna je tijdens de meet en greet met ze op de foto mag. Als je durft natuurlijk.


Oké …. ze zien er wat spannend uit, maar deze dinosaurussen zijn al een tijdje in Nederland op vakantie. Ze vinden het hier gezellig en mooi, dus ze ontdekken ook graag hoe leuk Camping Bakkum is! Alleen… tja… ze spreken niet onze taal. Dus ze schreeuwen nogal. Dat is wel heel indrukwekkend! Dus heb jij een heel jong broertje of zusje, dan kan hij of zij de dino’s wel heel spannend vinden. Maar… er zijn ook dino baby’s. Die zijn kleiner en minder eng. Je ontmoet de dino’s zomaar opeens aan het einde van de middag rond het ontmoetingsplein. Gelukkig hoor je ze al van ver aankomen.

Wil je ze veilig zien vanaf de tribune, kom dan om 19:00 uur naar De Pan, om te genieten van de te gekke Dino Experience.
Een spectaculaire show met een professor, dinobaby’s, oerwoudgeluiden, spanning en sensatie en natuurlijk de T-Rex en Velociraptor.

Mega spannend, maar wel leuk.
BELANGRIJK: De dino’s zien er realistisch uit. Dit kunnen sommige kinderen spannend vinden. De dino’s en hun begeleiders zullen kinderen die dit niet willen, niet benaderen. Zelf op afstand blijven helpt ze hierbij.

Terug