Ga op avontuur met de Ninja Academie

19-08-2022

13:00 - 15:30 uur Kosten kind: 25,-
De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met hun sport- en spelavonturen leren ze je de vetste ninja skills en nemen ze je mee op spannende missies.

Tijdens dit avontuur worden de ninja's opgeroepen om Camping Bakkum te verdedigen. De laatste tijd zijn er in het duingebied steeds vaker samoerai gezien en het lijkt erop dat er een grote aanval op komst is. Dat moet natuurlijk voorkomen worden!
Eerst zullen de ninja's worden opgeleid met een aantal toffe trainingen. Ze leren sluipen en zwaardvechten, maar omdat ninja's het beste presteren in een team, wordt ook het samenwerken goed geoefend. Zodra de ninja's zijn klaargestoomd gaan we de confrontatie met de samoerai aan en zetten we alles op alles om de camping te redden.

Kruip ook eens in de huid van een ninja. Het avontuur ligt op je te wachten.

Geef je op door je in te schrijven. De kosten voor deelname aan deze te gekke, leerzame, sportieve, maar vooral leuke middag zijn €25,- per kind.

Leeftijd: 6-12 jaar
maximaal aantal inschrijvingen: 24
Er zijn voldoende ninjatrainers aanwezig, dus ouders en verzorgers mogen lekker thuis blijven om de kids weer op te wachten als ze met grootse verhalen terug komen.
De start is bij de Sport en Spelloods.

Check hier een impressie van wat de ninja’s in spe te wachten staat!
NINJA'S VIDEO

Terug