Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Circus Festival

Circus Festival

23-07-2020 tot 25-07-2020

Tijd: zie circustent
Al vele jaren komt Circus Sijm naar Camping Bakkum. Dit jaar maken we weer ruimte om de circus artiesten te ontvangen. Niet met een gewone tent, maar met een mini circus festival!

Iedere dag zijn er om 10:00 uur workshops voor de kinderen. Ze leren hier een echte circusartiest worden en mogen dezelfde dag nog hun kunsten vertonen in hun eigen voorstelling. Dus iedere dag een eigen voorstelling door de kinderen van Camping Bakkum. Hiernaast ontvangt de circusdirecteur gasten voor zijn voorstelling om 16:30 uur in de grote tent.
Naast deze voorstellingen zijn er nog kleine pop-up voorstellingen. Muzikaal entertainment, schminken, eten en drinken en het beleven van de magie van het circus.
Kaarten zijn voor €12,50 te koop bij de circuskassa. De entree kaartjes zijn geldig voor 1 dag en voor het gehele festival. Dus alle voorstellingen en belevenissen voor maar 1 kaartje.

Nog geen vakantie geboekt tijdens deze circusweek? Boek een kampeerplaats of accommodatie om er zeker van te zijn dat u er bij bent.

Terug