Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Bakkum Got Talent

Bakkum Got Talent

17-08-2019

Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Patty Brard heeft het nog steeds over de leuke talentenjacht waar zij bij aanwezig mocht zijn. Het was geweldig om onze eigen campinggasten te zien stralen op het podium van De Pan van 20.00 - 22.00 uur.

Naast talentvolle kinderen verblijven er ook zeer talentvolle volwassenen op Camping Bakkum. Juist voor hen is deze talentenjacht georganiseerd om een podium te geven en kans te maken op de hoofdprijs.

Verblijft u niet op de camping, maar woont u in de buurt, dan kunt u zich ook opgeven! Deze geweldige avond wordt gepresenteerd door uw vertrouwde presentator Alexander, samen met een ‘grande dame’ uit de showbizz.  

Zelfs familie en vrienden deden aan de show mee en maakten kans op leuke prijzen. U wilt natuurlijk ook meedoen na het zien van deze succesvolle en vooral leuke wedstrijd. Dat kan! Geef u vanaf nu op door een mail te sturen aan a.vanderdoorn@campingbakkum.nl. In dit mailtje beschrijft u wat u wilt doen, met hoeveel personen u uw act wit doen en wat u nodig hebt om uw act te laten slagen. Als de selectie heeft plaatsgevonden krijgt u een mailtje terug met de uitslag of u geselecteerd bent om mee te doen. Het maakt niet uit! Jong, oud, zingen of dansen, super goed of beginner…. Het gaat om uw passie en hoe u straalt op het podium. 

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze