Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Bakkum's Got Talent

Bakkum's Got Talent

17-08-2019

Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Na twee jaar samen met Patty Brard te mogen presenteren, zal Marijke Helwegen als co-host samen met Alexander de artiesten van Bakkum’s Got Talent 2019 aankondigen. Een talentenjacht voor kids, maar vooral voor hun ouders.

Geef u zelf op voor deze geweldig leuke avond en win de hoofdprijs. Verblijft u niet op de camping, maar woont u in de buurt, dan kunt u zich ook opgeven! Deze geweldige avond wordt gepresenteerd door uw vertrouwde presentator Alexander, samen met de ‘grande dame’ uit de showbizz Marijke Helwegen.  

Zelfs familie en vrienden kunnen aan de show mee doen en maaken kans op leuke prijzen. Geef u zelf, uw familie of kids vanaf nu op door een mail te sturen aan a.vanderdoorn@campingbakkum.nl. In dit mailtje beschrijft u wat u wilt doen, met hoeveel personen u uw act wit doen en wat u nodig hebt om uw act te laten slagen. Als de selectie heeft plaatsgevonden krijgt u een mailtje terug met de uitslag of u geselecteerd bent om mee te doen. Het maakt niet uit! Jong, oud, zingen of dansen, super goed of beginner…. Het gaat om de passie en hoe de deelnemer straalt op het podium. 

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze