Raoul Michel + band

13-07-2019

17:15 - 17:55 uur op het Hoofdpodium
Voor Raoul Michel (1987) is muziek de fundering waar hij altijd op kan bouwen. De zanger/gitarist en songwriter uit Haarlem had een bewogen jeugd waarin muziek de enige houvast was. De rol die muziek al van jongs af aan speelt in zijn leven, zorgt voor een enorme drive om als muzikant te slagen.

Eerst op het conservatorium, later als gitarist bij o.a. Candy Dulfer, Waylon, Boris en Jennie Lena. Met de EP Welkom in de wereld debuteert hij als soloartiest. Geïnspireerd door o.a. Damien Rice en Maarten van Roozendaal staat de zeggingskracht voorop in liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt.

Op 24 februari presenteerde Raoul zijn debuut EP ‘Welkom in de wereld‘ in een uitverkocht Patronaat Café in Haarlem. De gelijknamige eerste single en tweede single ‘Geld genoeg’ hebben landelijke airplay gekregen (3FM, Radio 1 & Radio 5). Op 18 mei staat hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso.

Terug