Randprogrammering

13-07-2019

tussen 16:00 - 22:00 uur op het festivalterrein
Tijdens het festival is er ook een randprogrammering. Doe mee met 'Gabs Lichthuis', 'Kunstcaravans', en 'Badeendjesrace'. Je kunt ze vinden vlakbij het Caravanpodium en het Hoofdpodium.

Badeendjesrace: twee zomerse badgasten en een wilde eendenrace zijn de elementen van deze aanwezige act. Racen is altijd grappig en met deze rechtvaardige, doch strenge, badmeester wordt het ook een serieuze strijd. Deelnemers blazen de badeendjes middels een rietje voort tot de finish. Wie is er in staat om zijn eend het eerste over de finish te krijgen? Voor deze strijd is een goede badeend-keuze, de juiste warming-up en de perfecte blaastechniek van essentieel belang! Wie gaat er vandoor met ‘De Gouden Eend’?

Gabs Lichthuis: even helemaal zen.. Laat je meevoeren op de magische klanken in Gabs Lichthuis. De hele dag door een heerlijk rustgevend programma, waar Gabs en haar Elfjes wensen laten uitkomen!   

Kunstcaravans: deze kunstcaravan is onderdeel van de Tour ‘d Artistique van bekende verzamelkunstenaar Pet van de Luijtgaarden. Op Camping Bakkum is de Caravanbios te zien; neem gerust een kijkje in deze bijzondere bios op wielen!

Terug