Activiteiten in 2021

02-04-2021 tot 31-10-2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar.. De eerste data voor de leukste activiteiten zijn weer bekend! Kijk snel of Eeki er is tijdens jouw vakantie.

Wat we precies gaan doen, laten we natuurlijk snel weten! Je kan wel alvast de data bekijken wanneer er weer vol op recreatie aanwezig is!

Paas weekend

  • De camping staat van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april helemaal in het teken van Pasen. Dansen met Ullie, de leukste paasknustel en misschien zien we de Paashaas ook wel!

Weekenden april

  • In de weekenden van 10&11, 17&18 en 24&25 april is er elke zaterdag én zondag weer recreatie op de camping. Ga mee met de sportiefste spellen en lees de leukste verhalen met Ullie.

Meivakantie

  • Vrijdag 30 april t/m zondag 9 mei is het meivakantie! Dit betekend dat er elke dag weer de leukste activiteiten op het programma staan. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het sportveld. Of gaan jullie met de hele familie mee Korvissen?

Hemelvaart weekend

  •  In het Hemelvaart weekend van donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei is het weer één groot feest op de camping! Dansen, knustelen en misschien wel broodjes bakken. Ben jij er ook bij?

Pinkster weekend

  •  Ook in het Pinkster weekend van vrijdag 21 mei t/m maandag 24 mei zijn Ullie en het recreatieteam er weer klaar voor. 

Weekenden mei, juni en juli

  • Gezellig dat je komt overnachten bij ons! Er is namelijk elke zaterdag én zondag weer recreatie op de camping. Ben jij een echte Ranger? Kom dan naar Rangerveld met al jouw campingvrienden.

Zomervakantie

  • In de gehele zomervakantie, voor zowel noord als zuid als midden Nederland, is er écht elke dag wat gaafs te doen! Van vrijdag 9 juli t/m zondag 5 september staan de leukste activiteiten op het programma! Onbeperkt dansen, de spooktocht, knustelen en mee doen aan alle sportspellen. Wie wilt dat nou niet?

Weekenden september en oktober

  • In de weekenden van september en oktober is er elke zaterdag én zondag weer recreatie op de camping. Is de vakantie al geboekt?

Herfstvakantie

  • In de Hefrstvakantie van vrijdag 15 oktober t/m zondag 24 oktober staat de camping in het teken van Herfst en Halloween. Ook kan je in deze week voor de laatste keer mee Korvissen!

Terug