Camping Recept Salade Koken met Meie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Gezond, lekker en makkelijk, dat zijn de recepten die terugkomen in de nieuwe rubriek: ‘Koken met Meie’. Voordat Meie als Senior Receptioniste op Camping Bakkum aan de slag ging, heeft zij Voeding en Diëtiek gestudeerd. Hier komt haar voorliefde voor gezonde voeding vandaan. Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal voor op de camping. De recepten van Meie zijn niet alleen een beleving voor de smaakpapillen, maar zien er ook nog eens ontzettend gezellig uit.

LENTE SALADE

Deze lente salade is niet alleen heel gemakkelijk om te maken, maar ook super voedzaam en lekker. Daarnaast kan er ook een 2-go salade van gemaakt worden, door de ingrediënten te stappelen in een handig (glazen) (jam)potje. 
Lekker om mee te nemen naar het strand of als lunch tijdens een fijne wandeling of flinke fietstocht. 
of natuurlijk als site-salad bij de BBQ.
Houdt u niet van geitenkaas? Kies dan voor feta, met bijvoorbeeld kip en zongedroogde tomaatjes. Zo maakt u er een heerlijke Griekse variant van. 

BENODIGDHEDEN

Veldsla
Cherrytomaat
Rode Ui
Mango
Serranoham of parmaham
Geitenkaas
      Evt citroentje

ZO MAAKT U HET

Snij alle groenten in stukjes en maak van de mango blokjes. Wanneer alles gesneden is, kan er gestapeld worden! Begin met de veldsla. Stapel daarna de andere ingrediënten in het potje. Brokkel als laatst de geitenkaas erop. Besprenkel deze eventueel met citroen.

Eet smakelijk!