creatieve

gezinscamping

aan zee

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Bakkum

Camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat.
U kunt genieten van de kust, de duinen en het bos.
U ritst de tent open en hoort het vrolijke getjilp van de vogels. U haalt samen met de kinderen warme croissantjes bij de supermarkt en daarna dansen en knutselen de kinderen met het recreatieteam in de Sport en Spel loods. U struint langs de marktkraampjes op de biomarkt of maakt een wandeling over onze kleurrijke camping en omgeving.

Er is genoeg te doen voor iedereen

Na slechts 950 meter wandelen of fietsen bent u al op het strand.
Heerlijk zonnen of sportief bezig zijn bij de surfschool. Na een dagje strand geen zin meer om te koken? Of u van kip, vis, pizza of patat houdt: op het ontmoetingsplein is er voor iedereen iets lekkers te vinden. In de avond genieten van een gratis show in Openluchttheater De Pan of u zit heerlijk voor uw strandhuisje, de caravan of tent te lezen met een boek uit onze Bieb.
Kortom, een belevenis en een herinnering creëer je op Camping Bakkum.

NIEUW IN 2019: DE DUINROOS

De Duinroos is een luxe 4-persoons accommodatie gelegen midden in het duin met alle voorzieningen voor een fantastische vakantie. De inrichting gecombineerd met lichtinval zorgt voor een gevoel van pure buiten luxe. De ouderlijke slaapkamer is een knusse cocon waar de sterren ’s nachts op u neerkijken. 

MEER INFORMATIE

NIEUW IN 2019: DE DUINZICHT

De Duinzicht is dé 6-persoons accommodatie om het prachtige duingebied te ontdekken! Een plek waar binnen en buiten versmelten. De Duinzicht is voorzien van alle gemakken met een prachtig uitzicht op de omringende duinen. Het warme interieur zorgt voor een sfeervolle ruimte om samen met uw hele gezin helemaal tot rust te komen. 

meer informatie

Mijn Mein My Zoek taalkeuze