Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Bakkum Bites

Welkom bij het vernieuwde Bakkum Bites op het bruisende ontmoetingsplein!

Midden op het ontmoetingsplein van Camping Bakkum vind je de nieuwe locatie van Bakkum Bites. Strijk neer op het gezellige terras met uitzicht op de uitdagende speeltuin. Geniet met je vrienden van de ontspannen sfeer en een verkoelend drankje. Bestel iets van de uitgebreide borrelkaart of neem de tijd voor een goede lunch met het gezin. Uiteraard is er voor de kleintjes tussen het spelen door ook wat lekkers. Ze vervelen zich hier nooit!

Is het een dag geen mooi weer? Of wil je gewoon even rustig zitten met een goede kop koffie en misschien wat werk gedaan krijgen? Je bent meer dan welkom binnen in het sfeervolle restaurant! Tijdens het seizoen is Bakkum Bites the place to be met niet alleen lekker eten en een ontspannen sfeer maar ook voor verrassende activiteiten!

MENUKAART

Bakkum Bites terras samen eten.jpg

OPENINGSTIJDEN

 
Maandag t/m vrijdag
16.00 - 20.00 uur
 
Zaterdag | zondag
10.00 - 20.00 (keuken vanaf 12.00)
 
Vakantie | feestdagen
10.00 - 20.00 (keuken vanaf 12.00)

TAKEAWAY

Naast een kaart vol goede producten, is er ook een afhaal mogelijkheid. De Bakkum Bites takeaway is op dezelfde tijden geopend als het restaurant. Dus, wil je lekker ergens in het gras genieten van een goede lunch of snack? Of mis je voor vanavond bij de caravan nog wat borelhapjes bij de wijn? Geen probleem! 

Bijna alles van de kaart van Bakkum Bites zijn ook mogelijk 'to go'. Bestel aan de bar en neem gezellig plaats tijdens het wachten!

MENU 2024

kids pitah.png
DSC08803.jpg

CONTACT

 

Bakkum Bites
Zeeweg 31
1901 NZ Castricum aan Zee
info@bakkumbites.nl

Telefoon (vast nummer):+31 (0)251-661090
WhatsApp (alleen whatsappen): +31(0)6-25363482