De gezelligste momenten beleef je samen

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Ontdek het gezellige ontmoetingsplein

In het hart van de camping ligt het gezellige ontmoetingsplein. Je vindt hier alles op het gebied van lekker eten en drinken. Begin de dag met een verse cappuccino en sluit de dag af met een Aperol Spritz. Hier geniet je samen van een echte Italiaanse pasta, een malse biefstuk, verse vis, een snelle snack of de beruchte gebraden kip. Ook is er altijd een lekker ijsje te verkrijgen. Terwijl jij lekker in het zonnetje op het terras zit, spelen de kinderen in de speeltuin. Geniet je liever bij je eigen tent of accommodatie? Dat kan natuurlijk ook met de to-go mogelijkheden.

Genieten doe je samen! 

Bakkum - op de hoek_websize.jpg

Op de Hoek

Op de hoek van het ontmoetingsplein vind je restaurant........hoe toepasselijk 'Op de Hoek'. Geniet van de Italiaanse keuken. Van pizza, pasta tot tiramisu. Bij een heerlijke pasta hoort natuurlijk ook een goede Italiaanse wijn. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of gewoon om even lekker wat te drinken. Het ruime sfeervolle terras nodigt uit om lekker plaats te nemen. Een plekje in de zon of de schaduw, het kan allebei. Benvenuto!

ONTDEK OP DE HOEK

Restaurant de Duynen

Gewoon lekker eten! Bij Restaurant de Duynen staat er voor iedereen wel iets lekkers op de kaart. Schuif aan voor een lekker lunch met een soep uit eigen keuken, een luxe broodje of een pannenkoek.

Maar ook voor het diner is er genoeg om uit te kiezen. Wat dacht je van een heerlijke saté, een dubbele burger of een frisse maaltijdsalade. Voor de kleinste gasten zijn er speciale kindermenu's om uit te kiezen. Neem plaats op het terras of in het restaurant.

Ook hier is afhalen mogelijk! 

de duynen.PNG
het kippaleis bakkum.jpg

't Kippaleis

Zodra je de geur van versgebraden kip ruikt, wil je niks anders meer. En laat 't Kippaleis op Bakkum nu net berucht zijn om haar overheerlijke vers gebraden kip.

Als je in de middag langs loopt zie je de kippen al draaien. Natuurlijk kan je hier terecht voor nog veel meer lekkere kipgerechten.  

De openingstijden vind je bij het Kippaleis.

Vis & Meer

Een portie kibbeling, een zalmspiesje of lekker broodje haring. Visliefhebbers zitten goed bij Vis & Meer!

De kaart is uitgebreid en met name de huisgemaakte specials zijn een echt aanrader. De sfeer is goed en je kunt hier lekker plaats nemen op het terras. 

Vis en meer Bakkum.jpg
Snackbar de Duynen.jpg

Snackbar de Duynen

Geen zin in een uitgebreid diner? Ga voor een lekker snack met patat......of is het friet? Het assortiment is uitgebreid, dus kiezen zal nog best lastig worden.

Uiteraard is er de welbekende kroket, kaassoufle en hamburger, maar ook voor een vegetarische snack kan je hier terecht. Neem plaats aan de picknickbank of neem je bestelling mee naar je eigen kampeerplaats.

Een snack is altijd een lekker idee! 

De IJswinkel

Het is altijd weer voor een ijsje! In ieder geval voor het ijs van 'De IJswinkel'. Het softijs wordt zelf gemaakt en is dan erg ook populair op Bakkum. Wist je dat naast vanille, er nog veel meer smaken softijs zijn?

Black cherry, butterscotch, appel of toch liever pistache? Maak het feest compleet met slagroom en een heerlijke dip. Ook is er een ruime keuze aan waterijsjes.

In de zomer rijdt er regelmatig een ijskar over het terrein.

Ijswinkel camping bakkum.jpg