De gezelligste momenten beleef je samen

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Ontdek het gezellige ontmoetingsplein

In het hart van de camping ligt het gezellige ontmoetingsplein. Je vindt hier alles op het gebied van lekker eten en drinken. Begin de dag met een verse cappuccino en sluit de dag af met een Aperol Spritz. Hier geniet je samen van een heerlijke Italiaanse pasta, een snelle snack of de beruchte gebraden kip. Ook is er altijd een lekker ijsje te verkrijgen. Terwijl jij lekker in het zonnetje op het terras zit, spelen de kinderen in de speeltuin. Geniet je liever bij je eigen tent of accommodatie? Dat kan natuurlijk ook met de to-go mogelijkheden.

Genieten doe je samen! 

Bakkum Bites

Bakkum Bites is tijdelijk gesloten. Afgelopen seizoen hadden we onze pop-up tent staan genaamd Bakkum Bites. Hier genoot je van de smakelijkste hapjes en frietjes met verrassende toppings. Tijdens de winter gaan we over naar een vast gebouw met groot terras! Nog even geduld en dan kan je weer bij ons terecht voor een goede koffie en gezellige borrel. De nieuwe Bakkum Bites wordt dé plek waar je moet zijn! Kom goede gerechten afhalen, of eet lekker bij de gezellige Bakkum Bites 2.0. Ook leuk: het ontmoetingsplein wordt vernieuwd!

Bakkum Bites logo_def_RGB_final_SMALL

Bakkum Bites lachen terras.jpg
op de hoek interieur 3.jpg

Op de Hoek

Op de hoek van het ontmoetingsplein vind je restaurant........hoe toepasselijk 'Op de Hoek'. Geniet van de Italiaanse keuken. Van pizza, pasta tot tiramisu. Bij een heerlijke pasta hoort natuurlijk ook een goede Italiaanse wijn. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of gewoon om even lekker wat te drinken. Het ruime sfeervolle terras nodigt uit om lekker plaats te nemen. Een plekje in de zon of de schaduw, het kan allebei. Benvenuto!

ONTDEK OP DE HOEK

De IJswinkel

Het is altijd weer voor een ijsje! In ieder geval voor het ijs van 'De IJswinkel'. Het softijs wordt zelf gemaakt en is dan erg ook populair op Bakkum. Wist je dat naast vanille, er nog veel meer smaken softijs zijn?

Black cherry, butterscotch, appel of toch liever pistache? Maak het feest compleet met slagroom en een heerlijke dip. Ook is er een ruime keuze aan waterijsjes.

In de zomer rijdt er regelmatig een ijskar over het terrein.

de ijswinkel 3.jpg
het kippaleis bakkum.jpg

't Kippaleis

Zodra je de geur van versgebraden kip ruikt, wil je niks anders meer. En laat 't Kippaleis op Bakkum nu net berucht zijn om haar overheerlijke vers gebraden kip.

Als je in de middag langs loopt zie je de kippen al draaien. Natuurlijk kan je hier terecht voor nog veel meer lekkere kipgerechten.  

De openingstijden vind je bij het Kippaleis.