In luxe op de camping

Accommodaties

Bakkum_tent.jpg

Panoramatent

Op het Zeeduin ziet u hem al van verre…de Panoramatent! Onze spik splinternieuwe 4-persoons accommodatie middenin het bos. Wij nodigen u uit om de ultieme vakantie ervaring mee te maken, in een unieke accommodatie!

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Kampeerbungalow1

Kampeerbungalow met toilet (6 pers)

Een knusse kampeerbungalow voor 6 personen inclusief toilet, langs de duinrand van de camping. De houten wanden en het dak van zeildoek zorgen voor een kneuterige en gezellig sfeer in de accommodatie. 

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Strandhuisje binnenkijken 103kB.jpg

Strandhuisje

U bent echt op vakantie in dit compleet ingerichte huis voorzien van alle luxe, met een keuken, douche, toilet en vaatwasser. Een vakantie om naar uit te kijken na een stranddag met een drankje in de hand van de zomerse avonden.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Tenthuisje_klein

Tenthuisje

Stoer kamperen, maar dan net iets luxer. Kom logeren in een ingericht tenthuis met steigerhout meubilair. Direct aan het duin gelegen geniet u vanaf uw veranda van de natuur om u heen. 's Avonds slaapt u in een heerlijk bed. 

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Kampeerbungalow_4p

Kampeerbungalow (4 pers)

Deze knusse bungalows zijn voorzien van een warm kacheltje. Dus ook in het voor en na seizoen een heerlijke vakantiebestemming. Op een mooi plekje op de camping kunt u genieten van het uitzicht op de duinrand. 

Lees verder Nu boeken
duinlodge.PNG

Duinlodge

Een echt outdoor gevoel krijgt u in onze sfeervol ingerichte Duinlodge. Een houten huisje, aan de rand van het bos, met overdekte veranda. Overdag geniet u van het groen om u heen en 's Avonds van de laatste zonnestralen.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_kampeerbungalow_6p

Kampeerbungalow (6 pers)

Back to basic maar toch luxer dan een caravan of tent. Een sfeervolle, knusse kampeerbungalow aan de rand van de camping. Met ruimte voor 6 personen en het sanitair gebouw op een steenworp afstand.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Bakkumshoeve4

Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve

Een sfeervolle en comfortabele accommodatie. Een ideale accommodatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, vergaderen en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Deze locatie is ook zeer geschikt als vergaderlocatie.

De grote ruime tuin geeft je het gevoel alsof je verblijft in een oude stolpboerderij. Sfeervol ontspannen en vooral genieten bij ons op Bakkum.

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37