• Buiten Duinroos en Duinzicht overzicht
  • Strandhuisjes op Bakkum 18,2MB.jpg
  • Duinzicht
  • Panoramatent buiten voorkant
  • Duinroos
  • Bakkum_Strandhuisje6

In luxe op de camping

Accommodaties

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Duinroos

Duinroos

Nieuw in 2019! De Duinroos is een luxe 4-persoons accommodatie gelegen midden in het duin met alle voorzieningen voor een fantastische vakantie. De inrichting gecombineerd met veel lichtinval zorgt voor een gevoel van pure buiten luxe. 

Lees verder
Duinzicht

Duinzicht

Nieuw in 2019! De Duinzicht is dé 6-persoons accommodatie om het prachtige duingebied te ontdekken! Een plek waar binnen en buiten versmelten. De Duinzicht is voorzien van alle gemakken met een prachtig uitzicht op de omringende duinen.

Lees verder
Bakkum_Strandhuisje 28.jpg

Strandhuisje

Echt op vakantie in dit compleet ingerichte huis voorzien van alle luxe, met een keuken, douche, toilet en vaatwasser. Stelt u eens voor.. Tijdens de zomerse avonden op de ruime veranda met een drankje in de hand, heerlijk!

Lees verder
Bakkum_Bewerkt Panoramatent voor mediagebruik (33).jpg

Panoramatent

Beleef uw vakantie onder de sterrenhemel in een ingerichte panoramatent. Door de vele ramen, zowel om u heen als in het dak,  ziet u overdag de zon en ’s nachts de maan en de sterren.

Lees verder
Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve buitenkant

Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve

Een sfeervolle, ontspannende en comfortabele accommodatie met een ruime tuin. Een ideale accommodatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, vergaderen en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. 
Deze locatie is ook zeer geschikt als vergaderlocatie.

Lees verder