Kamperen

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Bakkum_Kampeerplaatsen_Bosplaatsen

Bosplaatsen

De Bosplaatsen zijn gelegen in het bosrijke Zeeduin, hier heeft u heerlijk verkoelende schaduw van dennen- en esdoornbomen en kunt u ook genieten van de zon.

Lees verder
Bakkum watersportplaats

Watersportplaatsen

De Watersportplaatsen… een speciaal kampeerveld waar u helemaal in de watersportsfeer komt. Beleef hier het ultieme strandgevoel met hangmatten, decoraties van surfboarden en een gezamenlijke grillplaats. 

Lees verder
Bakkum_kamperen2017

Zonplaatsen

De Zonplaatsen zijn gelegen op het Commissarisveld. Een zonnig gelegen veld, waar u het gevoel krijgt midden in de duinen te staan. De weg naar het strand, 20 minuten lopen, is verbonden met het Commissarisveld.

Lees verder
Speelplaatsen overzicht

Speelplaatsen

Speelplaatsen bieden u en uw kinderen extra vakantieplezier door speciale speelmogelijkheden midden in het gebied waar deze plaatsen zich rondom bevinden en waardoor kinderen snel leeftijdsgenoten ontmoeten. 

Lees verder
Bakkum duinplaats

Duinplaatsen

Overdag genieten op het strand en s’ avonds genieten in de caravan. De Duinplaatsen zijn prachtig gelegen plaatsen aan het Commissarisveld met uitzicht op het bos, waar u het gevoel krijgt midden in de duinen te staan.

Lees verder
Tentplaatsen commissarisveld overzicht

Tentplaatsen met picknicktafel

De naam Tentplaatsen zegt het al, ze zijn speciaal geschikt voor tenten: écht nostalgisch kamperen zonder elektra. En handig; de picknicktafels staan voor u klaar, u hoeft geen tafel en stoelen mee te nemen! 

Lees verder
Bakkum_Camperplaatsen

Camperplaatsen

De Camperplaatsen zijn uitgerust met 10 ampère elektra en hebben een extra verharde ondergrond zodat ze extra geschikt zijn voor campers. Deze plaatsen zijn vooral geschikt voor grote campers die een korte periode verblijven. 

Lees verder
Bakkum_kamperen2017

Tentplaatsen met elektra

Deze Tentplaatsen op het Zeeduin, speciaal geschikt voor tenten, zijn voorzien van 10 ampère elektra en als extra staat er een picknicktafel. 
Nieuw in 2018: Er zijn nu ook tentplaatsen met elektra op het commissarisveld.

Lees verder