Kamperen

Kampeerplekkenruimte09.jpg

Bosplaatsen

De bosplaatsen zijn gelegen op het Zeeduin, hier heeft u heerlijk verkoelende schaduw van dennen- en esdoornbomen. De bosplaatsen hebben zonnige en schaduwrijke plaatsen.

Lees verder Nu boeken
Bakkum watersportplaats

Watersportplaatsen

De watersportplaatsen… een speciaal kampeerveld waar u helemaal in de watersportsfeer komt. Beleef hier het ultieme strandgevoel met hangmatten, decoraties van surfboarden en een gezamenlijke grillplaats. 

Lees verder Nu boeken
Bakkum duinplaats

Duinplaatsen

Overdag genieten op het strand en s’ avonds genieten in de caravan. De duinplaatsen zijn prachtig gelegen plaatsen aan de rand van het Commissarisveld met uitzicht op het bos, waar u het gevoel krijgt midden in de duinen te staan.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Speelplaats

Speelplaatsen

Speelplaatsen bieden u en uw kinderen extra vakantieplezier door speciale speelmogelijkheden midden in het gebied waar deze plaatsen zich rondom bevinden. Kinderen ontmoeten snel leeftijdsgenoten en u kunt vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houden.

Lees verder Nu boeken
Bakkum_kamperen2017

Zonplaatsen

De zonplaatsen zijn gelegen op het Commissarisveld. Een zonnig gelegen veld, waar u het gevoel krijgt midden in de duinen te staan. De weg naar het strand is verbonden met het Commissarisveld, deze weg brengt u binnen 20 minuten lopen naar de zee. 

Lees verder Nu boeken
Bakkum_kamperen2017

Tentplaats met elektra

Deze tentplaatsen, speciaal geschikt voor tenten, zijn voorzien van 10 ampère elektra en als extra staat er een picknicktafel waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Handig! 

Lees verder Nu boeken
Bakkum_Comisarisveld

Tentplaats met picknicktafel

De naam tentplaatsen zegt het al, ze zijn speciaal geschikt voor tenten: écht nostalgisch kamperen. En handig; de picknicktafels staan voor u klaar, u hoeft geen tafel en stoelen mee te nemen! 

Lees verder Nu boeken
Bakkum camperplaats

Camperplaats

De camperplaatsen zijn uitgerust met 10 ampère elektra en hebben een extra verharde ondergrond zodat ze extra geschikt zijn voor campers. 

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37