• Bakkum_Strand_Wandelen
  • Bakkum Naar het strand 05.jpg
  • Bakkum_Noordzee

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Aan zee

Camping Bakkum ligt op 950m van het strand van Castricum. Binnendoor wandelt of fiets je door bos en duinen zo het strand op. 
Castricum aan Zee ligt aan de Noordzee, midden in het prachtige Noordhollands Duinreservaat.

Het strand van Castricum aan Zee is te verdelen in twee delen; het 'drukke strand' en het 'stille strand'. Als je via de zeeweg naar het strand rijd, fietst of loopt ben je bij het drukke strand. Het drukke strand wilt zeggen dat hier de leuke strandpaviljoenen liggen die het gehele jaar geopend zijn en dat er verschillende watersporten door surfscholen wordt georganiseerd. Als je via de camping richting het strand gaat komt u bij 'Strand Bakkum' uit. Hier ligt ook een leuk strandpaviljoen die open is van half maart t/m begin september.

live strand en weer

noord hollands duinreservaat

(Kite)surfen en strandkampen

Strandpaviljoen Zoomers

Bakkum_Zoomers-buitenkant-4_original.jpg

Gezellig strandpaviljoen waar het voortreffelijk eten en drinken is met vooral local en beach food. De luxe van eenvoudig genieten! Beleef het aangename strandritme hier. Lekker langzaam leven noemen we dat.

lees verder

Deining aan zee

Bakkum_deining1.jpg

Bij strandpaviljoen Deining kan je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Het hele jaar door open; weer of geen weer. 

lees verder

Standpaviljoen Bad Noord

Bakkum_bad noord.png

Strandpaviljoen Bad Noord is een geheel zelfvoorzienend paviljoen dat half maart wordt opgebouwd en begin september weer van het strand verdwijnt. In de maanden dat wij aanwezig zijn op het strand, kan je in een ongedwongen sfeer, genieten van een hapje en een drankje.
lees verder

Club Zand

Bakkum_club zand.jpg

Club Zand is een laidback strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door.

lees verder

Strandpaviljoen Zeezicht

Bakkum_zeezicht.JPG

Genieten met een hoofdletter G. Dat is Zeezicht!! Het lekkerste strandpaviljoen van Castricum. Wat koffie betreft houden wij rekening met eerlijke, heerlijke koffie.

lees verder