Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Camping Bakkum ligt midden in het prachtige Noordhollands Duinreservaat op 950m van het strand van Castricum. Binnendoor wandel of fiets je door bos en duinen zo het strand op. 

Het strand van Castricum aan Zee is te verdelen in twee delen; het 'drukke strand' en het 'stille strand'. Als je via de Zeeweg naar het strand rijdt, fietst of loopt ben je bij het drukke strand. Het drukke strand wil zeggen dat hier leuke strandpaviljoenen liggen die het gehele jaar geopend zijn. Ook zijn er op dit strand surfscholen die verschillende watersporten organiseren. Als je via de camping richting het strand gaat kom je bij 'Strand Bakkum' uit. Hier is een leuk strandpaviljoen dat open is van half maart t/m begin september.

live strand en weer

noord hollands duinreservaat

(Kite)surfen en strandkampen

Strandpaviljoen Zoomers

Bakkum_Zoomers-buitenkant-4_original.jpg

Gezellig strandpaviljoen waar het voortreffelijk eten en drinken is met vooral local en beach food. De luxe van eenvoudig genieten! Beleef het aangename strandritme hier. Lekker langzaam leven noemen we dat.

lees verder

Bakkum strand

Club Zand

Bakkum_club zand.jpg

Club Zand is een laidback strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door.

lees verder

Deining aan zee

Bakkum_deining1.jpg

Bij strandpaviljoen Deining kan je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Het hele jaar door open; weer of geen weer. 

lees verder

Strandpaviljoen Noordkust

Noordkust

Strandpaviljoen Noordkust is een geheel zelfvoorzienend paviljoen dat half maart wordt opgebouwd en begin september weer van het strand verdwijnt. In de maanden dat wij aanwezig zijn op het strand, kan je in een ongedwongen sfeer, genieten van een hapje en een drankje.
lees verder

Strandpaviljoen Zeezicht

Bakkum_zeezicht.JPG

Genieten met een hoofdletter G. Dat is Zeezicht!! Het lekkerste strandpaviljoen van Castricum. Wat koffie betreft houden wij rekening met eerlijke, heerlijke koffie.

lees verder