Show in de Pan Fik en Fire Vuurshow

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Leukste herinnering aan Bakkum?

Bakkum is iedere keer weer een feestje! Ik vond het optreden van André Hazes erg leuk. Maar ook dansen in de regen met de Nederpop All Stars. Alle lichtjes in het publiek nadat de duisternis was ingevallen bij het laatste nummer van Tino Martin. Heerlijk in het zonnetje een pizza eten bij Op De Hoek voor aanvang van weer een superleuke avond. Meejuichen in de Cheering Zone. Kortom; teveel om op te noemen en ik heb zin in weer een seizoen vol mooie nieuwe leuke herinneringen!

Wat maakt Bakkum zo bijzonder?

Het hele team dat 24/7 voor de gasten klaarstaat is het eerste wat ik wil benoemen. Steeds weer bedenken ze nieuwe dingen waar de gasten mee verrast kunnen worden. Wat een warm bad, iedereen staat voor elkaar klaar, helpt elkaar. En dat ieder jaar weer met een grotendeels nieuwe club mensen, echt heel erg knap en mooi om te zien en zo af en toe deel van uit te mogen maken tijdens de evenementen. Daarnaast is Bakkum een unieke plek met historie en hart voor de natuur. Een mooie combinatie!

Wat zou u nog eens op Bakkum willen ervaren?

Een zonsverduistering lijkt me heel bijzonder! Geen idee of we dat nog een keer mee mogen maken, maar dat lijkt me heel erg tof om met iedereen om je heen, midden in de natuur, brilletjes op, hapje en drankje erbij, en dan zo’n bijzonder natuurfenomeen!

Waar kijkt u naar uit komend jaar op Bakkum?

Jullie hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat ik erg enthousiast ben over Bakkum. Ik kijk nu alweer uit naar de vele mooie, hilarische, gezellige momenten waarop hard werken met elkaar zorgt voor een grote (glim)lach bij de gasten. De borreltjes toe met z’n allen, de nieuwe herinneringen, het onthalen van de artiesten voor de feestavond… Zin in een mooi en verrassend seizoen! 

Wie zit achter Boot Media en Entertainment?

Hoi Bakkum-fans! Mijn naam is Loes Hoogland en ik ben eigenaresse van organisatie- en entertainmentbureau Boot Media & Entertainment. Ik help bedrijven en particulieren aan de juiste invulling van hun events. Van bruiloft tot prijsuitreiking en van business-borrel tot karaokeparty! Voor de Kennemer Duincampings, en met name camping Bakkum, programmeer ik allerlei entertainment.  Zo is de jaarlijkse feestavond altijd een plezier om te mogen organiseren en geniet ik enorm als ik in een volle Pan artiesten en het publiek uit hun dak zie gaan! Ik zet mijn muzikale netwerk in voor de live muziek op het Ontmoetingsplein en tijdens de Kijkdagen en ik denk mee over de invulling van de jaarlijkse personeelsfeesten voor de gehele Kennemer Duincampings.Tevens ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de line up van het festival Bakkum Vertelt. Ik zie u graag tijdens één van de vele evenementen op Camping Bakkum!