Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kitesurfen leer je vooral door te doen. Wij vinden het belangrijk dat de cursist zoveel mogelijk zelf bezig is met het kitesurfen. ''Ons doel is om jou alles te leren wat je moet weten om zelfstandig en verantwoord aan de slag te gaan''. De kitesurflessen worden gegeven door Sander en Ronald, beide ervaren IKO-gecertificeerde instructeurs.

Bij kitesurfschool 4Wind is er keuze uit verschillende les mogelijkheden. Een groepsles kitesurfen (max 3 personen), privé voor twee en privéles. Buiten de enkele kitesurflessen zijn er ook volledige kitesurfcursussen te boeken. Gedurende deze cursus leren de ervaren IKO instructeurs je het kitesurfen stap voor stap! Na deze cursus ben je gegarandeerd zelfstandig kitesurfer.

Dat kitesurfen niet alleen voor 16+ is weggelegd is de laatste jaren wel bewezen. Tegenwoordig is jong niet jong genoeg! Deze kitesurfschool geeft ook kitesurfles aan kinderen vanaf 12 jaar.

Naast kitesurfles verhuren zij SUP's en powerkites.

Voor meer informatie zie de website van 4Wind.

Wanneer?

Kitesurfschool 4Wind is geopend van 1 April tot 1 November.

Prijzen

Kitesurfles al vanaf €99,-.

Voor extra informatie of reservering kunt u een mail sturen naar info@4windkitesurfles.nl en zijn ze telefonisch bereikbaar op 0031(0) 6 42305561