Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Glamping op Camping Bakkkum

Glamorous camping, is kamperen in totale luxe. Geen gesjouw met luchtbedden en tentstokken, maar een compleet ingerichte tent, midden in de natuur. Op Camping Bakkum geniet je van het echte kampeergevoel in totale luxe! Ontbijten aan de picknicktafel , binnen 15 min lopen sta je op het strand van Castricum aan zee en savond's chill je in de hangmat. In onze gave compleet ingerichte Panonramatenten kom je ogen tekort! Rondom zie je de prachtige natuur en 's avonds val je in slaap met uitzicht op de sterren. De Panoramatent Deluxe maakt jouw verblijf nog aangenamer, met eigen verwarmd sanitair is het luxe ten top! En nog mooier, wanneer je verblijft in deze schitterende tenten, mag je gratis gebruik maken van onze sauna

Wat gasten over ons zeggen!

"De Panoramatent doet wat hij belooft! De tent heeft uitzicht rondom zodat we continue het gevoel hadden dat we buiten waren. Het was een korte wandeling naar het strand vanaf deze plek. dus ideaal."

Leonie van V

"Kamperen op Bakkum in een tent die al helemaal gereed voor je klaar staat. Hoe top is dat! Wij komen hier graag en boeken zo nu en dan een weekendje in de kant en klare panoramatent. Met Picknicktafel en hangmat komt je niks tekort."

Familie ten Boekel