Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Surfschool Castricum: surfen, suppen & bodyboarden!

Camping Bakkum ligt vlak bij het strand. Om volop te kunnen genieten van alles wat het strand en de zee te bieden heeft, is Camping Bakkum de samenwerking aangegaan met Surfschool Castricum.

Bij de receptie kunnen onze medewerkers je nu alles vertellen over de surfschool. En via onze website kan je eenvoudig inzicht krijgen in het aanbod en lesrooster. Hierna kun je direct reserveren bij de surfschool.

Met tal van te gekke water- en strandactiviteiten heeft Surfschool Castricum voor iedereen wat te bieden die op zoek is naar een heerlijke, sportieve stranddag. Interesse? Surf dan naar de website!

Lesrooster

Boekingsformulier

Website Surfschool Castricum


Voor kinderen en tieners heeft de surfschool zelfs surfcamps & beachcamps!

Kids surfcamp (7 t/m 12 jaar)

De surfcamp inschrijvingen voor 2023 zijn nu geopend! Ben jij er ook bij?
Tijdens onze camps leer je meer dan alleen surfen en maak je vrienden voor het leven. De data voor de camps van dit seizoen zijn bekend en staan op de website. We bieden jullie dit seizoen maar liefst 11 surfcamps! Niet alleen in de zomervakantie, maar ook in de meivakantie en een 2-daags camp met hemelvaart. Deze zijn voor alle leeftijden (7 t/m 17 jaar).

In de zomer bieden we zoals het afgelopen jaar twee verschillende camps, namelijk het ‘Surfcamp’ dat voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is ingericht en het ‘Beachcamp’ voor de tieners en pubers van 13 t/m 17 jaar. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website. Omdat we dit seizoen voor elke week in de zomervakantie een camp organiseren, is er ruim keus. Wij kunnen niet wachten om met het nieuwe seizoen te beginnen, tot snel allemaal! Yewww!

Beachcamp (13 t/m 17 jaar)

Ons nieuwe beachcamp is helemaal afgestemd op de wensen van de wat oudere kids. Zo is er meer mogelijk op het water en zullen we naast surfen, bodyboarden en suppen ook nog is op avontuur gaan met de brandingrafts en op onze nieuwe SUP-XL. Ook zullen naast onze vertrouwde beachgames enkele hele toffe nieuwe activiteiten aan bod komen. Zo wordt het keihard lachen bij de Party Roulette, gaan we onze eigen surffilm maken, houden we een surfanalyse en gaan we de duinen in voor een toffe GPS-tocht.

In het beachcamp zullen de surfvibes zeker nog volop aanwezig zijn, echter zal surfen niet meer de hoofdactiviteit worden. Zo stemmen we dagelijks onze activiteiten af op de groep en de condities en zullen we de kids daarnaast ook meer ruimte geven om af en toe even te chillen.