Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Surfschool Castricum:
surfen, suppen, bodyboarden en veel meer!

Camping Bakkum ligt vlak bij het strand. Via onze website kan je eenvoudig inzicht krijgen in het aanbod en lesrooster. Hier kun je direct reserveren bij de surfschool. Wat doet de Surfschool zoal: ”Kitesurfen, golfsurfen, brandingraften, suppen, sup-XL, boadyboarden, powerkiten, surfcamps, kinderfeestjes, verschillende strandactiviteiten die met familie of bedrijf gedaan kunnen worden. Wil je gewoon zelf het water op? Dat kan ook, zij verhuren ook (Kite)surf materiaal.

Interesse? Surf dan naar de website!

Informatie over Surfcamps

Surfschool Castricum
Boek een surfles

Kitesurfschool Castricum
Boek een kitesurfles


Voor kinderen en tieners heeft de surfschool zelfs surfcamps & beachcamps!

Kids surfcamp (7 t/m 12 jaar)

Het surfcamp voor kids staat natuurlijk in het teken van golfsurfen en al het moois wat de zee en het strand te bieden heeft. Iedere dag tussen 09:00 en 16:00 uur duik je 2 keer het water in om te surfen, bodyboarden, suppen of raften. Lig je niet in het water dan speel je te gekke beach games, krijg je een gastles of is er een excursie. 

Om balans te hebben tussen actief bezig zijn en ontspanning, krijgen de kids iedere dag een interessante theorieles over alles wat maar met surfen, de zee of het weer te maken heeft. Om het feest compleet te maken verzorgt paviljoen Deining elke dag een heerlijk verse en vegetarische lunch. Om een complete ervaring te hebben raden wij aan om de gehele 5 dagen van het camp te doen, omdat alle activiteiten, lessen, gastlessen en “uitjes” verdeelt zijn over de hele week.

Beachcamp (13 t/m 17 jaar)

De nieuwe beachcamp van Surfschool Castricum is helemaal afgestemd op de wensen van de wat oudere kids. Zo is er meer mogelijk op het water en zullen we naast surfen, bodyboarden en suppen ook nog is op avontuur gaan met de brandingrafts en op onze nieuwe SUP-XL. Ook zullen naast de vertrouwde beachgames enkele hele toffe nieuwe activiteiten aan bod komen. Zo wordt het keihard lachen bij de Party Roulette, gaan jullie een eigen surffilm maken, houden jullie een surfanalyse en gaan jullie de duinen in voor een toffe GPS-tocht.

In het beachcamp zullen de surfvibes zeker nog volop aanwezig zijn, echter zal surfen niet meer de hoofdactiviteit worden. Zo stemmen jullie dagelijks de activiteiten af op de groep en de condities en zullen de kids daarnaast ook meer ruimte krijgen om af en toe even te chillen.