Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Surfschool Castricum: surfen, suppen & bodyboarden!

Camping Bakkum ligt vlak bij het strand. Om volop te kunnen genieten van alles wat het strand en de zee te bieden heeft, is Camping Bakkum de samenwerking aangegaan met Surfschool Castricum.

Bij de receptie kunnen onze medewerkers je nu alles vertellen over de surfschool. En via onze website kan je eenvoudig inzicht krijgen in het aanbod en lesrooster. Hierna kun je direct reserveren bij de surfschool.

Met tal van te gekke water- en strandactiviteiten heeft Surfschool Castricum voor iedereen wat te bieden die op zoek is naar een heerlijke, sportieve stranddag. Interesse? Surf dan naar de website!

Lesrooster

Boekingsformulier

Website Surfschool Castricum


Voor kinderen en tieners heeft de surfschool zelfs surfcamps & beachcamps!

Kids surfcamp (7 t/m 12 jaar)

Het surfcamp voor kids staat volledig in het teken van golfsurfen en al het moois wat de zee en het strand te bieden heeft. Iedere dag tussen 09:30 en 16:00 uur duiken we 2 keer het water in om lekker te gaan surfen, bodyboarden of suppen. Liggen we niet in het water dan spelen we een van onze te gekke beach games of gaan we op het strand slacklinen, bamboe bouwen en zeskampen. Ook onze nieuwe activiteiten expeditie robinson en archery tag mogen niet aan het programma ontbreken.

Om de balans te maken tussen actief bezig zijn en ontspanning, krijgen de kids iedere dag een interessante theorieles over alles wat maar met surfen, de zee of het weer te maken heeft. Om het feest compleet te maken verzorgt paviljoen Deining elke dag ook nog eens een heerlijke vegetarische lunch.

Beachcamp (13 t/m 17 jaar)

Ons nieuwe beachcamp is helemaal afgestemd op de wensen van de wat oudere kids. Zo is er meer mogelijk op het water en zullen we naast surfen, bodyboarden en suppen ook nog is op avontuur gaan met de brandingrafts en op onze nieuwe SUP-XL. Ook zullen naast onze vertrouwde beachgames enkele hele toffe nieuwe activiteiten aan bod komen. Zo wordt het keihard lachen bij de Party Roulette, gaan we onze eigen surffilm maken, houden we een surfanalyse en gaan we de duinen in voor een toffe GPS-tocht.

In het beachcamp zullen de surfvibes zeker nog volop aanwezig zijn, echter zal surfen niet meer de hoofdactiviteit worden. Zo stemmen we dagelijks onze activiteiten af op de groep en de condities en zullen we de kids daarnaast ook meer ruimte geven om af en toe even te chillen.