Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kom kamperen met Pasen

Een paasontbijtje in de zon, eitjes zoeken rond de tent en daarna een mooie wandeling maken door de omliggende natuur. Kamperen op Camping Bakkum tijdens Pasen is heerlijk voor het hele gezin.
Voor de kinderen staat tijdens Pasen ons leuke recreatieteam klaar, met de leukste sport en spellen. En voor jullie is er weinig meer te doen dan genieten, van de duinen, de zee, het strand, de zon en elkaar.

Tijdens ons Paas-arrangement kampeer je van vrijdag t/m dinsdag. Hierdoor heb je tweede Paasdag, de hele dag om volop te genieten van het extra lange Paasweekend.

Boek snel je kampeerplaats op Camping Bakkum tijdens Pasen.

Boek de mooiste plek!

Wat mensen over ons zeggen!

Camping Bakkum is prachtig gelegen in een schitterend natuurgebied. We hebben heerlijk gewandeld door de duinen naar de zee. We stonden op een veld met hoge dennenbomen. Dat rook heerlijk. We hebben de auto op de parkeerplaats laten staan, want de camping is van alle gemakken voorzien. 

Familie Boon

Het is een hele fijne gezellige grote en mooie camping met mooie grote plekken en veel privacy. Wij stonden op een zonplaats, de bosplekken zagen er ook goed uit. Voor kinderen is er erg veel te doen. We hebben echt 3 weken genoten van alles.

Ilona