Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kom kamperen met Pasen

Een paasontbijtje in de zon, eitjes zoeken rond de tent en daarna een mooie wandeling maken door de omliggende natuur. Kamperen op Camping Bakkum tijdens Pasen is heerlijk voor het hele gezin.
Voor de kinderen staat tijdens Pasen ons leuke recreatieteam klaar, met de leukste sport en spellen. En voor jullie is er weinig meer te doen dan genieten, van de duinen, de zee, het strand, de zon en elkaar.

Tijdens ons Paas-arrangement kampeer je van vrijdag t/m dinsdag. Hierdoor heb je tweede Paasdag, de hele dag om volop te genieten van het extra lange Paasweekend.

Boek snel je kampeerplaats op Camping Bakkum tijdens Pasen.

Boek de mooiste plek!

Wat mensen over ons zeggen!

Korren met Gjalt is zeer goed bevallen. De prachtige en uitdagende omgeving ook hardlopend verkend door de duinen en strand en de activiteiten bij de hoep waren ook erg leuk. Vernieuwde ontmoetingsplein zag er ook goed uit als ook het vernieuwde douchegebouw Vuurtoren.

Braantje

Prima plek met schoon sanitair en veel kinderprogramma's. Recreatie beschikbaar. Grote speeltuin met speeltoestellen. In het midden van het plein vind je een supermarkt en veel eetkraampjes. Kleine verhuur van fietsen, skelters en kampeerartikelen. Geweldige pop-up store waar elke dag iets anders te vinden is. Het strand is met de fiets in 5 minuten te bereiken. 

Janiii