Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Bij de Deijning eten en drinken in de strand tent

Strandtenten Castricum aan Zee

Gezellig een hapje eten, drinken en/of een wandeling maken over het strand? Er is genoeg op het Castricum strand! Club Zand, Zoomers, Zeezicht en de Deining zijn dé strandtenten waar je kunt genieten op het strand.

Lees verder
bakkum_waterakkers

Zwembad de Waterakkers

De Waterakkers" in Heemskerk is niet alleen een begrip als uniek zwemparadijs. Zo zijn er ook andere ontspanningsmogelijkheden, zoals in Sauna & Thermen "De Waterakkers".

Website Lees verder
bakkum_kanoaker.jpg

Kanoverhuur de Aker

Kanoverhuur De Aker is opgericht in 1972 en heeft ondertussen landelijke bekendheid verworven door  o.a. de schitterende routes en leuke en ongedwongen sfeer. 

Website Lees verder
bakkum_ruyterhuis

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijf je midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Website Lees verder
bakkum_johanna

Johanna's Hof

Na een heerlijk bezoek aan het bos en de duinen bij Castricum even lekker iets eten of drinken bij restaurant Johanna's Hof. Dit restaurant is aan de overkant van de camping te vinden.

Website Lees verder
bakkum_monkeytown

Monkey Town

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Website Lees verder
Bakkum_Kruisberg1

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kan je bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep. 

Website Lees verder
Forteiland activiteiten in de omgeving

Forteiland IJmuiden

Vereniging Forteiland IJmuiden organiseert met ruim 90 vrijwilligers de publieksdagen op het normaal niet voor publiek toegankelijke Forteiland. Een gezellig en leerzaam dagje uit voor jong en oud! 

Lees verder
Groene omgeving Oer-IJ-expeditie in Noord Holland

Oer-IJ gebied

De geschiedenis van het Oer-IJ gebied gaat zo’n vijfduizend jaar terug. Door dit weidse groene landschap stroomde tot het begin van de jaartelling een zijarm van de Rijn. Het Oer-IJ genoemd. Met een open verbinding naar zee in Castricum.

Lees verder
Bezoekerscentrum De Hoep

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

Lees verder
bakkum_zaanse schans

Zaanse Schans

In deze typisch Hollandse, historische omgeving is veel te zien: diverse musea, oude ambachten (o.a. kaas en klompen), werkende molens (verf, olie, hout en mosterd), leuke straatjes met winkels en authentieke groene houten huizen. 

Website Lees verder
bakkum_kaasmarkt

Kaasmarkt in Alkmaar

De kaasmarkt Alkmaar vindt plaats van maart tot september, iedere vrijdag op het Waagplein. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt.  

Website Lees verder
de oude keuken 2.jpg

De Oude Keuken

Niet ver van Camping Bakkum vind je De Oude Keuken. Een sfeervol restaurant in een monumentaal pand met een groot, zonnig terras. Volg de bordjes vanaf de Zeeweg en laat je verrassen door de gastvrijheid van onze medewerkers en de gezellige sfeer.

Lees verder
Huis van hilde

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Lees verder
Rootsmarkt.JPG

Markten omgeving

Er zijn verschillende leuke weekmarkten in Alkmaar, Uitgeest, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum, Heiloo en Heemskerk. Benieuwd wanneer de markt is? Kijk snel verder!

Lees verder
bakkum_fietsen gezin

Pontjesroute

Vlakbij Camping Bakkum start de Pontjesroute. Tijdens deze afwisselende fietsroute maak je maar liefst vier keer de overtocht met een pontje, waarvan je er twee zelf bedient.

Lees verder
5823.jpg

Grenzeloos genieten op en aan het water

Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer is dé perfecte plek voor een plezierige dag op of aan het water!

Lees verder
Gestrand by night.jpg

Restaurant Gestrand

Op onze collega Camping, Camping de Lakens zit een prachtig restaurant in de duinen. Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vind je naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar je de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

Lees verder
Centrumplein 1.jpg

Centrumplein Geversduin

Op onze zuster camping, Camping Geversduin vind je het Centrumplein. Hier is een grote natuurspeeltuin gelegen aan restaurant Knoest. Bij Knoest wordt uitsluitend gewerkt met verse, biologische streekproducten. 

Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien