• bakkum_Haarlem07.jpg
  • bakkum_Amsterdam04
  • bakkum_castricum_terras
  • bakkum_alkmaar

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Activiteiten in de omgeving

bakkum_dehoep1.jpg

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

Website Lees verder
bakkum_kaasmarkt

Kaasmarkt in Alkmaar

De kaasmarkt Alkmaar vindt plaats van 31 maart tot en met 29 september 2018, iedere vrijdag van 10 tot 12.30 uur op het Waagplein. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt.  

Website Lees verder
bakkum_linnaeushoff

Linnaeushof: Europa's grootste speeltuin

Door lange hangbruggen, hoog boven water, klim je er naar toe. In Europa's grootste speeltuin vind je heel veel spannende speeltoestellen en attracties. Het Piratennest is voor echte waaghalzen. 

Website Lees verder
bakkum_waterakkers

Zwembad de Waterakkers

De Waterakkers" in Heemskerk is niet alleen een begrip als uniek zwemparadijs. Zo zijn er ook andere ontspanningsmogelijkheden, zoals in Sauna & Thermen "De Waterakkers".

Website Lees verder
bakkum_kaasmarkt

Markten omgeving

Er zijn verschillende leuke weekmarkten in Alkmaar, Uitgeest, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum, Heiloo en Heemskerk. Benieuwd wanneer de markt is? Kijk snel verder!

Lees verder
bakkum_ruyterhuis

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijft u midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Website Lees verder
Bakkum_Kruisberg1

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kunt u bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep. 

Website Lees verder
Impressie Food Markt De Bazaar.jpg

Bazaar Beverwijk

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m2 outlets, winkels, kramen en food stands. U vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die u moet ervaren!

Website Lees verder
bakkum_zeeaquarium.jpg

Zee aquarium Bergen aan Zee

Breng een bezoek aan het zee aquarium in Bergen aan Zee. Sinds 2016 vernieuwd met meer dan 300 verschillende vissoorten. Een bezoek is leuk voor jong en oud omdat er zoveel te doen is. 

Website Lees verder
bakkum_zaanse schans

Zaanse Schans

In deze typisch Hollandse, historische omgeving is veel te zien: diverse musea, oude ambachten (o.a. kaas en klompen), werkende molens (verf,olie,hout en mosterd), leuke straatjes met winkels en authentieke groene houten huizen. 

Website Lees verder
Bakkum_dierentuin

Dierentuin Landgoed Hoenderdaell

Stichting Leeuw is een opvangcentrum voor katachtige roofdieren dat gevestigd is op Landgoed Hoenderdaell met als doel het opvangen van roofdieren in nood.

Lees verder
bakkum_fietsen gezin

Pontjesroute

Vlakbij Camping Bakkum start de Pontjesroute. Tijdens deze afwisselende fietsroute maakt u maar liefst vier keer de overtocht met een pontje, waarvan u er twee zelf bedient.

Lees verder
Bakkum_Uitgeest eendenkooi foto Tom Kisjes.jpg

Land van Hilde

Voor de gasten van Camping Geversduin en Camping Bakkum en mensen uit de omgeving worden verschillende fietsexcursie georganiseerd door dit groene waterrijke achterland. Ga mee met de gids en laat de geschiedenis tot leven komen.

Lees verder
Bakkum_hilde

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Lees verder
bakkum_johanna

Johanna's Hof

Na een heerlijk bezoek aan het bos en de duinen bij Castricum even lekker iets eten of drinken bij restaurant Johanna's Hof. Dit restaurant is aan de overkant van de camping te vinden.

Website Lees verder
bakkum_strandtent.jpg

Strandtenten Castricum aan Zee

Gezellig een hapje eten, drinken en/of een wandeling maken over het strand? Er is genoeg op het Castricum strand! Club Zand, Zoomers, Zeezicht en de Deining zijn dé strandtenten waar u kunt genieten op het strand.

Lees verder
bakkum_deoudekeuken.jpg

De Oude Keuken

De Oude Keuken (Stichting Het Oude Theehuys) is een sociale onderneming gevestigd op terrein van GGZ instelling Dijk en Duin te Castricum. Heerlijk eten, genieten van muziek en van het bos- en duingebied.

Website Lees verder
bakkum_kanoaker.jpg

Kanoverhuur de Aker

Kanoverhuur De Aker is opgericht in 1972 en heeft ondertussen landelijke bekendheid verworven door  o.a. de schitterende routes en leuke en ongedwongen sfeer. 

Website Lees verder
Bakkum_tulpen.jpg

Tulpen in Holland

Camping Bakkum is de poort naar het grootste bloembollengebied van Europa. Van half maart tot en met half mei verandert een groot deel van Holland boven Amsterdam in één grote bloemenzee. Het begint in maart met het krokus-seizoen.

Lees verder
Bakkum_alkmaardermeer1.jpg

Alkmaardermeer

Het Alkmaardermeer biedt een keur aan faciliteiten voor watersportliefhebbers. Langs het Alkmaardermeer lopen ook prachtige fiets- en wandelroutes. 

Website Lees verder
bakkum_monkeytown

Monkey Town

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Website Lees verder
Bakkum_de-oude-bakkerij-winkel-3.jpg

Bakkerij Museum

In de geur van verse koek proeft u letterlijk de sfeer van vroeger. De bakkers demonstreren alle facetten van het ambacht, terwijl kinderen altijd en doorlopend kunnen oefenen in de oude bakkerstechnieken. 

Lees verder
Bakkum_Oer-IJ-expeditie-2-768x510 (1).jpg

Oer-IJ gebied

De geschiedenis van het Oer-IJ gebied gaat zo’n vijfduizend jaar terug. Door dit weidse groene landschap stroomde tot het begin van de jaartelling een zijarm van de Rijn. Het Oer-IJ genoemd. Met een open verbinding naar zee in Castricum.

Lees verder
bakkum_vlinderado.jpg

Vlindorado

Of u nu op zoek bent naar een groeps/familie uitje, een uitje met de kinderen of alleen de vlindertuin wilt bewonderen. U bent van harte welkom bij Vlindertuin Vlindorado.

Lees verder
bakkum_kunst

Kunst10Daagse

Eind oktober vindt jaarlijks de Bergense kunst 10 daagse plaats. Er zijn in Bergen verschillende routes, zowel kunst als atelier die langs bijzondere initiatieven, evenementen en exposities lopen. In 2018 is de Kunst10Daagse van 19 t/m 28 oktober.

Website Lees verder
bakkum_forteiland1.jpg

Forteiland IJmuiden

Vereniging Forteiland IJmuiden organiseert met ruim 90 vrijwilligers de publieksdagen op het normaal niet voor publiek toegankelijke Forteiland. Een gezellig en leerzaam dagje uit voor jong en oud! 

Lees verder
CB_vogel.jpg

Vogelexcursie

Kennis maken met de vogels van duinpolder, binnenduinrand en Noordhollands Duinreservaat Een stevige wandeling op zoek naar de vogels Duur: ca. 3.5 uur Met een ervaren vogelgids Daarna een aangeklede lunch in het gezellige Ruiterhuys Leer alles over de vogels in de omgeving.
Lees verder
pizza serveren knoest

Restaurant Knoest

Op onze collega camping, Camping Geversduin vindt u het restaurant Knoest Eten en Drinken. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse, biologische streekproducten. De pizza oven staat voor u aan van vrijdag tot en met maandag vanaf 16.00.

Website Lees verder
Lakens_speeltuin_genieten_camping.JPG

Restaurant Gestrand

Op onze collega Camping, Camping de Lakens zit een prachtig restaurant in de duinen. Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vindt u naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar u de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

Website Lees verder
bakkum_strandvonsten.jpg

Strandvonsten Museum Castricum

Vlak achter het station in Castricum ligt het Strandvondsten Museum. Hier kunt u bekijken wat er allemaal op het strand gevonden is en u kunt deelnemen aan verschillende educatieve projecten. 

Website Lees verder
voetgolf.jpg

Voetgolf

Voetgolf is een leuke en uitdagende combinatie van voetbal en golf. Doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te schieten. In hoeveel schoten red u het?

Website Lees verder
bootje varen uitgestermeer.jpg

Grenzeloos genieten op en aan het water

 

Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer is dé perfecte plek voor een plezierige dag op of aan het water!

 

Verken het Uitgeestermeer bijvoorbeeld vanaf één van de sloepen, motorboten of zeilboten en sluit de dag af op het zonnige terras.

Ga lekker actief op pad met de kano of kom lekker suppen, volg zeillessen en surflessen op het meer; voor kinderen verzorgen zij speciale weekend- en vakantiecursussen!

Op zoek naar een leuk uitje? Bekijk de arrangementen en combineer Varen, suppen en borrelen voor de ideale dag op en aan het water

Vind meer informatie op de webiste.

Website Lees verder
bakkum_goudvis.JPG

Attractiepark de Goudvis

Met een enorme buitenspeeltuin, drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras kunt u bij Attractiepark De Goudvis met elk weer terecht. Ook kunt u kinderfeestjes vieren of schoolreisjes maken.

Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien
Mijn Mein My Zoek taalkeuze