Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Naast overnachten in unieke accommodaties, kan je ook heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Surfen, zwemmen, spelen en lekker eten. Beleef het allemaal op camping Bakkum!

Faciliteiten

Bij ons is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals korren met Gjalt, op avontuur met de Bosw8er en 't LAB.

Lees verder

Duurzaam overnachten

In Nederland vakantie vieren is pas duurzaam. Om dit voor jou en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. Onze inspanningen zijn daarom ook beloond met een gouden Green Key!

Lees verder

Blog Bakkum

YES! Je hebt e'm gevonden! Hét kampeerblog van Camping Bakkum. Hier verzamelen wij alle verhalen uit het eigenwijs paradijs. En wil jij iets delen? Laat het ons weten via Instragram, Facebook of ons mailadres: info@campingbakkum.nl

Lees verder

Eten en drinken

In het hart van de camping ligt het gezellige ontmoetingsplein. Hier geniet je samen van een goede kop koffie, heerlijke Italiaanse pasta, een snelle snack of de beruchte gebraden kip. Ook is er altijd een lekker ijsje te verkrijgen. Terwijl jij lekker in het zonnetje op het terras zit, spelen de kinderen in de speeltuin.

Lees verder

Historie

Camping Bakkum ontstond min of meer toevallig. In het begin van de twintigste eeuw behoort het terrein toe aan de Duitse prinses Von  Wied. Zij geeft als natuurliefhebster toestemming aan een aantal mensen om hun tent op te slaan op het terrein..

Lees verder

Noordhollands Duinreservaat

Het Noordhollands Duinreservaat is een van de grootste natuurgebieden in ons land. Het gebied strekt zich uit van de terreinen van Tata Steel bij Wijk aan Zee tot de Schoorlse Duinen. Het is zo’n 20 kilometer lang en gemiddeld 2,5 km breed, met een oppervlakte van 5.300 hectare.

Lees verder