Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Wij hopen dat je op onze camping geniet van de prachtige natuur. Om dat voor jou en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. Onze inspanningen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid zijn beloond met een gouden Green Key. De hoogst mogelijke milieu erkenning. Hier zijn wij ontzettend trost op. Graag delen wij enkele van onze ontplooide duurzame activiteiten.

Samen met jou houden wij de natuur schoon. Heb je ook ideeën hoe wij nog duurzamer kunnen zijn? Wij zijn erg benieuwd en horen jouw ideeën graag.

Van de natuur, voor de natuur. Kijk maar eens om je heen. Want zoveel mogelijk spullen op het terrein worden hergebruikt. In samenwerking met PWN is er een groenbeheerplan opgesteld. Wat we doen met alles dat wordt gesnoeid?

De handige jongens en meiden van de technische dienst maken banken, fietsenrekken en speeltoestellen van onder andere boomstammen. Zaagresten worden gebruikt voor het maken van bebording en afzettingen. En houtsnippers vullen wegen op. Dit alles met hulp van elektrisch gereedschap.

De stilte en schoonheid van de natuur behouden wij graag op de camping. Onze collega’s zien jou op de fiets of in elektrokarren op het terrein. De camping is voor het grote deel autoluw. Wel zo schoon. En handig, want jij kunt jouw auto direct opladen, op de centrale parkeerplaatsen, aan de daarvoor bestemde elektrische punten. Zo zullen we zorgen voor minder CO2 uitstoot. Op de elektrische fiets? Ook die kan je bij ons opladen.

Gas en elektra wordt groen ingekocht. Nog bewuster omgaan met de natuur kan. Een aantal kampeerplaatsen op de camping zijn bewust niet voorzien van elektra. Gasten maken hier zelf gebruik van alternatieve energie.

Je kunt er niet omheen, wel wat aan doen. Afval. Met jouw hulp zamelen wij het gescheiden in. Zo wordt al het bruikbare afval hergebruikt of gerecycled. Op de camping wordt het afval gescheiden in rest, glas, papier en PMD.

Iedereen doet mee. Ook op kantoor printen we bewust en factureren we per mail.

Als we hout gebruiken, en dat doen we, dan gebruiken we hout uit FSC-bossen. Dat zijn bossen die op een verantwoorde en duurzame manier beheerd worden.

Een heerlijke douche en een schoon toilet. Dat wilt toch iedereen? Maar ook hier letten wij op het milieu. In de sanitairgebouwen zijn de kranen en douchekoppen waterbesparend. De verlichting werkt op bewegingssensoren. De schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Geen overbodige verspilling dus. De plafonds worden zelfs schoon gemaakt met water door toegepaste nano-technologie. 

Ook zijn onze 20 nieuwe accommodaties Duinroos en Duinzicht “los van de gasmeter”. Hiermee vervangen ze de oude accommodaties die wel op gas waren aangesloten.

De nieuwe waterspeeltoestellen zijn niet aangesloten op het drinkwaternet maar maken gebruik van grondwater. Het water wordt namelijk opgepompt en geeft zo waterplezier! 

Wij delen onze kennis en bieden iedereen een kans. We zijn een erkend leerbedrijf. Per jaar komen hier zo’n 25 tot 30 stagiaires. We werken ook samen met instellingen voor mensen met een beperking. Zij helpen ons met verschillende werkzaamheden op en rond het terrein.

Maatschappelijke doelen ondersteunen wij door het uitvoeren van vrijwilligerswerk of het doen van een gift/sponsoring.

In externe samenwerkingen zoeken wij partners die oog hebben voor het milieu en hun omgeving. Bij voorkeur voorzien van een erkend milieu- en/of duurzaamheids- en/of sociaal keurmerk. Het liefst komen onze partners uit de directe omgeving. Zo wordt het lokale product gesteund en het transport geminimaliseerd.

De accommodaties schoonmaken doen wij voor jou. En wel met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. De leverancier heeft een keurmerk voor duurzaamheid. Wel zo goed voor het milieu.