Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Pizzeria Op de hoek

Bij 'Op de Hoek' kan je alleen maar lekkernijen kopen! Pizza's worden in een echte steenoven gemaakt en broodjes zijn elke dag vers. Ook ben je welkom voor een lekker kopje koffie op het terras.

Lees verder

Receptie

Bakkunm - receptie-4_websize.jpg

Openingstijden receptie:

Doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 uur


LEES VERDER

Inscape Challenge

Zin in een spelletje met het gezin? Leer al spelenderwijs over Camping Bakkum, met de inscape Challenge! Elke oplossing brengt jullie dichter bij de ontknoping. Redden jullie het binnen de tijd?

Lees verder

Kinderboerderij 't Boetje

Kinderboederij 't Boetje met Alpaca's voeren

De camping heeft een eigen kinderboerderij: 't Boetje. Kinderen kunnen met de konijnen knuffelen, geiten en de alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Of willen kinderen helpen schoonmaken? Dat mag natuurlijk ook! 

Recreatie

Elke dag beginnen met dansen met Eeki. Daarna creatief aan de gang tijdens Creativitijd. In de middag worden er sport- en spelactiviteiten gespeeld. Na het voorlezen wordt de dag afgesloten met een avondspel.

Lees verder

Openluchttheater De Pan

'De Pan' is een professioneel openluchttheater en nog 1 van de 6 die nog in gebruik is. Op Bakkum willen we cultuur alle ruimte geven zodat kampeerders maar ook mensen uit de omgeving voorstellingen kunnen bekijken in een verrassende omgeving. 

Lees verder

Speelveld

Spelen op het speelveld kabelbaan

In het midden van de camping bevindt zich een groot Speelveld. Op dit veld vind je een volleybal- en voetbalveld, jeu-de-boules, een padelbaan en twee tennisbanen. En, een Speelveld is natuurlijk niet compleet zonder grote speeltuin! 

Sanitair

Bakkum - Faciliteiten-14_websize.jpg

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, mindervalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevindt zich in ieder toiletgebouw een stortplaats voor het chemisch toilet. 

Wasserette

wasserette bakkum.jpg

Op Camping Bakkum is er een wasserette. Wasmachines en drogers kan je tegen betaling gebruiken. Wasmunten kan je kopen bij de receptie.

Fitness

fitness bakkum

Camping Bakkum heeft haar eigen gym. Geheel vernieuwd en voorzien van de nieuwste sport apparatuur. Na een rondje hardlopen door het mooie bos rond onze camping, kan je hier trainen aan jouw zomer lichaam. Het gebruik van de gym is gratis. Je kunt de sleutel tegen een borg van € 20,- halen bij de receptie.

Tennisbanen

Tennissen op de tennisbaan

Op de camping bevinden zich 2 tennisbanen. Om lekker een balletje te slaan op de tennisbaan kan je een dag van te voren of op de dag zelf een reservering maken bij de receptie. De tennisbaan huren is geheel gratis. Wij vragen alleen een borg van € 20,- voor de sleutel.

Padelbaan

Wij brengen Mexico naar Nederland: Op het speelveld bevindt zich een echte Padelbaan. Padel is een samensmelting tussen tennis en squash en komt uit Mexico. Reserveer de baan bij de receptie.

Lees verder

Trimparcours

Trimparcours blijf fit op de camping

Over de camping is een trimparcours uitgezet voor de sportlievelingen. Zo zie je een groot deel van de camping en blijf je ook nog heerlijk fit! Je kan de route opvragen in de receptie.

Download Trimparcours

Pop-Up Store

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap? Met de Pop-up Store bieden wij de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen.

Lees verder

Kampeerwinkel Zeldenrust

Voor gasflessen en kampeerartikelen. Daarnaast kan je bij de kampeerwinkel terecht voor: gas- en elektra keuring, verhuur van bolderkarren, skelters en fietsen. Ook voor lekke fietsbanden.

Lees verder

Viswinkel Vis & Meer

Het Ontmoetingsplein is gezellig samenzijn, terrassen en bijvoorbeeld genieten van een lekker visje. Bij Vis&Meer kan je terecht voor haring, kibbeling, zalm- of garnalenkroket, huisgemaakte paella, vissoep en meer! 

Lees verder

Restaurant & Snackbar De Duynen

Geniet van de uitgebreide lunch,- en dinerkaart. Naast het restaurant vind je de snackbar met ruime keuze aan snacks. Als enige in Castricum bereiden zij ook vegatarische snacks.

Restaurant & Snackbar De Duynen is weer dagelijks geopend. Je kunt bij De Duynen terecht voor de op dat moment geldende openingstijden. 

Lees verder

Kippaleis

het kippaleis bakkum.jpg

Bij het Kippaleis kan je voor een heerlijk mals gebraden kip terecht. Het Kippaleis is al sinds 1962 gevestigd op Camping Bakkum. De eigenaresse, Lisa van Duin, runt in de zomermaanden de zaak met haar team. 

'Ijswinkel'

Bakkum - Ontmoetingsplein- ijswinkel-12_websize.jpg

Het Ontmoetingsplein van Bakkum heeft al meer dan 50 jaar haar eigen ijswinkel. Het zelfgemaakte soft-ijs is populair op Bakkum. In de zomer rijdt er een ijs-fiets over de camping waar je ook lekkere ijsjes kunt kopen.

Spar Supermarkt

De Spar supermarkt is niet zomaar een kampeerwinkeltje, het is een ruime supermarkt die 7 dagen per week geopend is.
Informeer bij de receptie naar de openingstijden.

Lees verder

Wi-Fi

whatsappen met de receptie

Bij de toeristische kampeerplaatsen, accommodaties, op het Ontmoetingsplein, Internethuisje en rond het receptiegebouw heb je gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk. 

Dokterspost

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houden hier hun spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van jouw zorgverzekering mee. 

Lees verder

Ondergrondse containers

Recyclen afval Ondergrondse Containers voor het milieu faciliteit

Op het terrein staan grote ondergrondse afvalcontainers. We scheiden papier, plastic, glas, kunststof en restafval. Op de plattegrond kan je zien waar deze ondergrondse afvalcontainers zich bevinden.

Oplaadpalen voor elektrische auto's en fietsen

Oplaadpunt voor auto's

Op Camping Bakkum zijn er in totaal 6 oplaadpalen voor uw auto, deze bevinden zich op de parkeerplaatsen bij P2. Hier kan je jouw elektrische auto opladen.
Er zijn ook oplaadpunten voor de elektrische fiets. Bij de receptie en het ontmoetingsplein staan duurzame oplaadpunten voor jouw fiets.

Winkeltje in de receptie

Het is mogelijk om allerlei leuke artikelen aan te schaffen, zoals hoodies, leuke accessoires voor in de caravan en speelgoed voor de kinderen. Het aanbod wisselt, dus laat je verrassen en kom eens een kijkje nemen. 

Lees verder

Kluisjes

Kluisjes in de wasserette om telefoon op te laden

In de receptie hebben wij kluisjes. In deze kluisjes zit een stopcontact waarmee je jouw apparaten zoals een telefoon of tablet kunt opladen. De kluisjes zijn gratis te gebruiken.

Filmhuis

Bakkum - filmhuis.jpg

Camping Bakkum heeft een eigen, kleine bioscoop. De films die worden vertoond zijn helemaal gratis. Vergeet je niet je popcorn mee te nemen?! Informeer bij de receptie naar het programma.