Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Faciliteiten

Receptie

Receptie ingang voorkant binnenkomst

Openingstijden receptie

LEES VERDER

Kinderboerderij 't Boetje

Kinderboederij 't Boetje met Alpaca's voeren

De camping heeft een eigen kinderboerderij: 't Boetje. Kinderen kunnen met de konijnen knuffelen, geiten en de alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Of willen kinderen helpen schoonmaken? Dat mag natuurlijk ook! 

Recreatie

Elke dag beginnen met dansen met Eeki. Daarna creatief aan de gang tijdens Creativitijd. In de middag worden er sport- en spelactiviteiten gespeeld. Na het voorlezen wordt de dag afgesloten met een avondspel.

Lees verder

Openluchttheater De Pan

'De Pan' is een professioneel openluchttheater. Op Bakkum willen we cultuur alle ruimte geven zodat kampeerders maar ook mensen uit de omgeving voorstellingen kunnen bekijken in een verrassende omgeving. 

Lees verder

Speelveld

Spelen op het speelveld kabelbaan

In het midden van de camping bevindt zich een groot Speelveld. Op dit veld vind je een volleybal- en voetbalveld, jeu-de-boules en twee tennisbanen. En, een Speelveld is natuurlijk niet compleet zonder grote speeltuin! 

Sanitair

Sanitairgebouw douches en toilet

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, mindervalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevindt zich in ieder toiletgebouw een stortplaats voor het chemisch toilet. 

Wasserette

Wasserette wasmachines wassen drogen

Op Camping Bakkum hoeft u de was niet met de hand te doen. Er is namelijk een wasserette. Wasmachines en drogers kunt u tegen betaling gebruiken. Wasmunten kunt u kopen bij de receptie.

Padelbaan

padelbaan op camping bakkum

Wij brengen Mexico naar Nederland: In 2020 komt er een echte Padelbaan op de camping. Padel is een samensmelting tussen tennis en squash en komt uit Mexico. Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht bij de receptie.

Tennisbanen

Tennissen op de tennisbaan

Op de camping bevinden zich 2 tennisbanen. Om lekker een balletje te slaan op de tennisbaan kunt u van te voren op de dag zelf een reservering maken bij de receptie. De tennisbaan huren is geheel gratis. Wij vragen alleen een borg van € 20,- voor de sleutel.

Kampeerwinkel Zeldenrust

Voor gasflessen en kampeerartikelen. Daarnaast kunt u bij de kampeerwinkel terecht voor: gas- en elektra keuring, verhuur van bolderkarren, skelters en fietsen. Ook voor lekke fietsbanden.

Lees verder

Pizzeria Op de hoek

Bij 'Op de Hoek' kunt u lekkernijen kopen! Pizza's worden in een echte steenoven gemaakt en broodjes zijn elke dag vers. Ook kunt u lekker een kopje koffie drinken op het vernieuwde terras.

Lees verder

Viswinkel Vis & Meer

Het Ontmoetingsplein is gezellig samenzijn, terrassen en bijvoorbeeld genieten van een lekker visje. Bij Vis&Meer kunt u terecht voor haring, kibbeling, zalm- of garnalenkroket, huisgemaakte paella, vissoep en meer! 

Lees verder

Restaurant & Snackbar De Duynen

Geniet van de uitgebreide lunch,- en dinerkaart. Naast het restaurant vindt u de snackbar met ruime keuze aan snacks. Als enige in Castricum bereiden zij ook vegatarische snacks.

Lees verder

'Kippaleis'

Gezellig kip eten op het Ontmoetingsplein bij het Kippaleis

Bij het Kippaleis kunt u voor een heerlijk mals gebraden kip terecht. Het Kippaleis is al sinds 1962 gevestigd op Camping Bakkum. De eigenaresse Lisa van Duin runt in de zomermaanden de zaak met haar team. 

'Ijswinkel'

Lekker ijsje eten op het ontmoetingsplein bij de IJswinkel

Het Ontmoetingsplein van Bakkum heeft al meer dan 50 jaar haar eigen ijswinkel. Het zelfgemaakte soft-ijs is populair op Bakkum. In de zomer rijdt er een ijs-fiets over de camping waar u ook lekkere ijsjes kunt kopen.

Spar Supermarkt

Eten met elkaar op het Ontmoetingsplein

De Spar supermarkt is niet zomaar een kampeerwinkeltje, het is een ruime supermarkt die 7 dagen per week geopend is.
Informeer bij de receptie naar de openingstijden.

Wi-Fi

whatsappen met de receptie

Op het Ontmoetingsplein, Internethuisje en rond het receptiegebouw heeft u gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk. Voor Wi-Fi op de kampeerplaatsen en in de accommodaties kunt u bij de receptie een code kopen.

Dokterspost

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houden hier hun spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van uw zorgverzekering mee. 

Lees verder

Pop-Up Store

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie uw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap? Met de Pop-up Store bieden wij de mogelijkheid om op een unieke wijze uw producten te verkopen.

Lees verder

Ondergrondse containers

Recyclen afval Ondergrondse Containers voor het milieu faciliteit

Op het terrein staan grote ondergrondse afvalcontainers. We scheiden papier, plastic, glas, kunststof en restafval. Op de plattegrond kunt u zien waar deze ondergrondse afvalcontainers zich bevinden.

Oplaadpalen voor elektrische auto's en fietsen

Oplaadpunt voor auto's

Op Camping Bakkum zijn er in totaal 4 oplaadpalen voor uw auto, deze bevinden zich op de parkeerplaatsen P1 en P2. Hier kunt u uw elektrische auto opladen.
Nieuws in 2019: Oplaadpunten voor de elektrische fiets. Bij de receptie en het ontmoetingsplein staan duurzame oplaadpunten voor uw fiets.

Fitness

Fitness op de camping

Camping Bakkum heeft haar eigen gym. Geheel vernieuwd en voorzien van de nieuwste sport apparatuur. Na een rondje hardlopen door het mooie bos rond onze camping, kunt u hier trainen aan uw zomer lichaam. Het gebruik van de gym is gratis. U kunt de sleutel tegen een borg van € 20,- halen bij de receptie.

Trimparcours

Trimparcours blijf fit op de camping

Over de camping is een trimparcours uitgezet voor de sportlievelingen. Zo ziet u een groot deel van de camping en blijft u ook nog heerlijk fit! U kunt de route opvragen in de receptie.

Download Trimparcours

Winkeltje in de receptie

Eeki sleutelhangers verkoop receptie shop winkel

Het is mogelijk om allerlei leuke artikelen aan te schaffen, zoals hoodies, leuke accessoires voor in de caravan en speelgoed voor de kinderen. Het aanbod wisselt, dus laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen. 

Kluisjes

Kluisjes in de wasserette om telefoon op te laden

In de Wasserette hebben wij kluisjes. In deze kluisjes zit een stopcontact waarmee u uw apparaten zoals een telefoon of tablet kunt opladen. De kluisjes zijn gratis te gebruiken.

Filmhuis

film

Camping Bakkum heeft een eigen, kleine bioscoop. De films die worden vertoond zijn helemaal gratis. Vergeet je niet je popcorn mee te nemen?! Informeer bij de receptie naar het programma.