Faciliteiten

Receptie

Openingstijden receptie:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

LEES VERDER

Openluchttheater De Pan

'De Pan' is een professioneel openluchttheater. Op Bakkum willen we cultuur alle ruimte geven zodat kampeerders maar ook mensen uit de omgeving voorstellingen kunnen bekijken in een verrassende omgeving. 

Sanitair

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, mindervalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevindt zich in ieder toiletgebouw een stortplaats voor het chemisch toilet. 

Speelveld

In het midden van de camping bevindt zich een groot speelveld. Op dit veld vind je een volleybal- en voetbalveld, jeu-de-boules en twee tennisbanen. En, een speelveld is natuurlijk niet compleet zonder grote speeltuin! 

Ontmoetingsplein

Op het terrein bevindt zich een Ontmoetingsplein. Dit plein biedt ruimte voor gezellig samenzijn,  heerlijk terrassen of genieten van een ijsje. Het is tenslotte vakantie! Op het Ontmoetingsplein vindt u de volgende winkels:

- Supermarkt de Spar / Croissanterie 
- Pizzeria 'Op de hoek'
- Restaurant & Snackbar "De Duynen"
- Viswinkel Vis & Meer
- Kippaleis
- IJswinkel
- Kampeerwinkel Bij Louise (ook skelter- en fietsverhuur)

Lees verder Weiter lesen Read more

Recreatie

Elke dag beginnen met dansen met Eeki. Daarna creatief aan de gang tijdens Creativitijd. In de middag worden er sport- en spelactiviteiten gespeeld. Na het voorlezen wordt de dag afgesloten met een avondspel.

Lees verder Weiter lesen Read more

Kampeerwinkel 'Zeldenrust'

Voor gasflessen en kampeerartikelen. Daarnaast kunt u bij de kampeerwinkel terecht voor: gas- en elektra keuring, verhuur van bolderkarren, skelters en fietsen. Ook voor lekke fietsbanden.

Lees verder Weiter lesen Read more

Pizzeria 'Op de hoek'

Bij 'Op de Hoek' kunt u lekkernijen kopen! Pizza's worden in een echte steenoven gemaakt en broodjes zijn elke dag vers. Ook kunt u lekker een kopje koffie drinken op het vernieuwde terras.

Lees verder Weiter lesen Read more

Spar Supermarkt

De Spar supermarkt is niet zomaar een kampeerwinkeltje, het is een ruime supermarkt die 7 dagen per week geopend is.
Informeer bij de receptie naar de openingstijden.

Lees verder Weiter lesen Read more

Restaurant & Snackbar 'De Duynen'

Geniet van de uitgebreide lunch,- en dinerkaart. Naast het restaurant vindt u de snackbar met ruime keuze aan snacks. Als enige in Castricum bereiden zij ook vegatarische snacks.

Lees verder Weiter lesen Read more

'Ijswinkel'

Het Ontmoetingsplein van Bakkum heeft al meer dan 50 jaar haar eigen ijswinkel. Het zelfgemaakte soft-ijs is populair op Bakkum. In de zomer rijdt er een ijs-fiets over de camping waar u ook lekkere ijsjes kunt kopen.

'Kippaleis'

Bij het Kippaleis kunt u voor een heerlijk mals gebraden kip terecht. Het Kippaleis is al sinds 1962 gevestigd op Camping Bakkum. De eigenaresse Lisa van Duin runt in de zomermaanden de zaak met haar team. 

Viswinkel 'Vis & Meer'

Het Ontmoetingsplein is gezellig samenzijn, terrassen en bijvoorbeeld genieten van een lekker visje. Bij Vis&Meer kunt u terecht voor haring, kibbeling, zalm- of garnalenkroket, huisgemaakte paella, vissoep en meer! 

Lees verder Weiter lesen Read more

Dokterspost

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houden hier hun spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van uw zorgverzekering mee. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Pop-Up Store

Als particulier, bedrijf of webwinkelier is de pop-up store een uitgelezen mogelijkheid om eens aan het ‘winkeltje spelen’ te ruiken. We creëren de mogelijkheid om dit tenthuisje als een soort ‘1dagswinkel’ in te richten.

LEES VERDER

Kinderboerderij 't Boetje'

De camping heeft een eigen kinderboerderij: 't Boetje. Kinderen kunnen met de konijnen knuffelen, geiten en de alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Of wil je helpen schoonmaken? Dat mag natuurlijk ook! 

Wasserette

Op Camping Bakkum hoeft u de was niet met de hand te doen. Er is namelijk een wasserette. Wasmachines en drogers kunt u tegen betaling gebruiken. Wasmunten kunt u kopen bij de receptie.

Wi-Fi

Op het Ontmoetingsplein, Internethuisje en rond het receptiegebouw heeft u gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk. Voor Wi-Fi op de kampeerplaatsen en in de accommodaties kunt u bij de receptie een code kopen.

Ondergrondse containers

Op het terrein staan grote ondergrondse afvalcontainers. We scheiden papier, glas, kunststof en batterijen. Op de plattegrond kunt u zien waar deze ondergrondse afvalcontainers zich bevinden.

Oplaadpalen voor elektrische auto's

Op Camping Bakkum zijn er in totaal 4 oplaadpalen voor uw auto, deze bevinden zich op de parkeerplaatsen P1 en P2. 
Hier kunt u uw elektrische auto opladen.

Tennisbanen

Op de camping bevinden zich 2 tennisbanen. Om lekker een balletje te slaan op de tennisbaan kunt u van te voren op de dag zelf een reservering maken bij de receptie. De tennisbaan huren is geheel gratis. Wij vragen alleen een borg van € 20,- voor de sleutel.

Fitness

Vanaf 2015 is er een fitness ruimte waar iedereen boven de 18 jaar zelfstandig kan sporten. Voor gasten onder de 18 jaar is er een collega aanwezig op verschillende dagen en tijden om u te helpen. Sport u mee? De fitnessruimte huren is geheel gratis. Wij vragen alleen een borg van € 20,- voor de sleutel.

Trimparcours

Over de camping is een trimparcours uitgezet voor de sportlievelingen. Zo ziet u een groot deel van de camping en blijft u ook nog heerlijk fit! U kunt de route opvragen in de receptie.

Download Trimparcours

Winkeltje in de receptie

Het is mogelijk om allerlei leuke artikelen aan te schaffen, zoals hoodies, leuke accessoires voor in de caravan en speelgoed voor de kinderen. Het aanbod wisselt, dus laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen. 

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-20701816
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37