Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Spar Supermarkt

Spar supermarkt vanaf ontmoetingsplein.jpg

De Spar supermarkt is niet zomaar een kampeerwinkeltje, het is een ruime supermarkt die 7 dagen per week geopend is in het hoogseizoen. In het laagseizoen hebben ze aangepaste tijden. 

Kampeerwinkel Zeldenrust

Zeldenrust.jpg

De kampeerwinkel op de camping. Hier kun je ook je gasflessen bijvullen. Daarnaast kun je hier ook terrecht voor: gas- en elektra, bolderkarren, skelters, fietsverhuur en voor lekke banden.
Zeldenrust

Receptie shop

Eeki knuffels.jpg

Het is mogelijk om allerlei leuke artikelen aan te schaffen. Het aanbod wisselt, dus laat je verrassen en kom eens een kijkje nemen. 

Pop-Up Store

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap? Met de Pop-up Store bieden wij de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen.

Lees verder

Wi-Fi

whatsappen met de receptie

Bij de toeristische kampeerplaatsen, accommodaties, op het Ontmoetingsplein, Internethuisje en rond het receptiegebouw heb je gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk. 

Sanitair

Afwassen in de zon 2 (1).jpg

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, mindervalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevindt zich in ieder toiletgebouw een stortplaats voor het chemisch toilet. 

Gym

Gym 3.jpg

Camping Bakkum heeft haar eigen gym. Je kunt de gym reserveren via de receptie. Daar kun je vervolgens de sleutel ophalen. Veel plezier!

Tennisbaan

tennisbaan actie.jpg

De camping heeft een tennisbaan. Om een balletje te slaan kun je een reservering maken voor €10,- per uur. Dit kun je doen bij de receptie of via 'Mijn Bakkum'.
Je haalt bij de receptie de sleutels op. Wil je rackets en ballen huren dan kan dit voor €5,-. 

Padelbaan

padel 2.jpg

Wij brengen Mexico naar Nederland: Op het Speelveld bevindt zich een echte Padelbaan. Reserveer de baan bij de receptie of via 'Mijn Bakkum'. Een uur €20,- inclusief rackets en ballen. Je kunt bij de receptie de sleutel ophalen. 

Pumptrack

Pumptrack jongen.jpg

Er is een Pumptrack op Camping Bakkum! Een Pumptrack wordt gezien als een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark. Deze geluidsarme baan is geschikt voor jong en oud! Het dragen van een helm is verplicht. 

Trimparcours

Trimparcours Bosplaatsen.jpg

Over de camping is een trimparcours uitgezet voor de sportlievelingen. Zo zie je een groot deel van de camping en blijf je ook nog heerlijk fit! 
Download Trimparcours

Recreatie

Eeki met kids.jpg

Er is genoeg te doen voor de kleintjes onder ons! Bekijk ons activiteitprogramma.Recreatieprogramma

Speelveld

Spelende kinderen.jpg

In het midden van de camping bevindt zich een groot Speelveld. Op dit veld vind je een volleybal- en voetbalveld, jeu-de-boules, een padelbaan en twee tennisbanen. Verder zijn er veel speelvelden verspreidt over de camping. 

Filmhuis

Filmhuis film.jpg

Camping Bakkum heeft een eigen, kleine bioscoop. De films die worden vertoond zijn helemaal gratis. Vergeet je niet je popcorn mee te nemen?! Informeer bij de receptie naar het programma. 
Huur het filmhuis!

Kinderboerderij 't Boetje

't Boetje aaien.jpg

De camping heeft een eigen kinderboerderij: 't Boetje. Kinderen kunnen met de konijnen knuffelen, geiten en de alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Of willen kinderen helpen schoonmaken?
Dat mag natuurlijk ook!  
Openingstijden

Elektrische laadpalen

Oplaadpunt voor auto's

Op Camping Bakkum zijn er in totaal 6 oplaadpalen voor uw auto, deze bevinden zich op de parkeerplaatsen bij P2. Hier kan je jouw elektrische auto opladen. Er zijn ook oplaadpunten voor de elektrische fiets. Deze vind je bij de receptie en het Ontmoetingsplein. 

Wasserette

wasserette bakkum.jpg

Onze wasmachines kun je gebruiken met contactloos betalen. Laat je wasmiddel thuis, want dit wordt automatisch toegevoegd bij de was! Hoe fijn is dat? 

Dokterspost

Bakkunm - algemeen-dokterspost-2_websize.jpg

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houdt hier een spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van jouw zorgverzekering mee. 

Wanneer aanwezig

Massage 

MASSAGE SAMEN.jpg

Kom tot rust met een massage tijdens jouw verblijf..

Reserveer

Kapper

Hair by lin.png

Als je haar maar goed zit..... tijdens je vakantie!


Knip afspraak