Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Spar Supermarkt

De Spar supermarkt is niet zomaar een kampeerwinkeltje, het is een ruime supermarkt die 7 dagen per week geopend is in het hoogseizoen.

Lees verder

Kampeerwinkel Zeldenrust

De kampeerwinkel op de camping. Hier kun je ook je gasflessen bijvullen. Daarnaast kun je hier ook terrecht voor: gas- en elektra keuring, verhuur van bolderkarren, skelters, fietsverhuur en voor lekke banden.

Lees verder

't LAB

DSC_0549.JPG

Een echt laboratorium! Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen zich hier verwonderen over scheikundige proefjes en het opdoen van kennis, waar ze later hun ouders nog wat over kunnen leren. 

Lees verder

Winkeltje in de receptie

Het is mogelijk om allerlei leuke artikelen aan te schaffen, zoals hoodies, leuke accessoires voor in de caravan en speelgoed voor de kinderen. Het aanbod wisselt, dus laat je verrassen en kom eens een kijkje nemen. 

Lees verder

Pop-Up Store

Als ondernemer altijd al op een unieke locatie jouw winkel willen openen of juist willen proeven van het winkeliersschap? Met de Pop-up Store bieden wij de mogelijkheid om op een unieke wijze jouw producten te verkopen.

Lees verder

Wi-Fi

whatsappen met de receptie

Bij de toeristische kampeerplaatsen, accommodaties, op het Ontmoetingsplein, Internethuisje en rond het receptiegebouw heb je gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk. 

Sanitair

Sanitair 3.jpg

Er zijn over de gehele camping 10 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, mindervalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevindt zich in ieder toiletgebouw een stortplaats voor het chemisch toilet. 

Fitness

Gym 3.jpg

Camping Bakkum heeft haar eigen gym. Geheel vernieuwd en voorzien van de nieuwste sport apparatuur. Na een rondje hardlopen door het mooie bos rond onze camping, kan je hier trainen aan jouw zomer lichaam. Het gebruik van de gym is gratis. Je kunt de Gym boeken via de receptie.

Tennisbaan

tennisbaan actie.jpg

De camping heeft een tennisbaan. Om een balletje te slaan kun je een reservering maken voor €10,- per uur. Dit kun je doen bij de receptie of via 'Mijn Bakkum'.
Je haalt bij de receptie de sleutels op. Wil je rackets en ballen huren dan kan dit voor €5,-. 

Padelbaan

padel 2.jpg

Wij brengen Mexico naar Nederland: Op het Speelveld bevindt zich een echte Padelbaan. Padel is een samensmelting tussen tennis en squash. Reserveer de baan bij de receptie of via 'Mijn Bakkum'.
Wij vragen voor een uur €20,-. Dit is inclusief rackets en ballen. Je kunt bij de receptie de sleutel ophalen. 

Pumptrack

Pumptrack jongen.jpg

Er is een Pumptrack op Camping Bakkum! Een Pumptrack wordt gezien als een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark. Deze geluidsarme baan is geschikt voor jong en oud! Het dragen van een helm is verplicht. 

Trimparcours

Trimparcours Bosplaatsen.jpg

Over de camping is een trimparcours uitgezet voor de sportlievelingen. Zo zie je een groot deel van de camping en blijf je ook nog heerlijk fit! Je kan de route opvragen in de receptie.

Download Trimparcours

Openluchttheater De Pan

'De Pan' is een professioneel openluchttheater en nog 1 van de 6 die nog in gebruik is. Op Bakkum willen we cultuur alle ruimte geven zodat kampeerders maar ook mensen uit de omgeving voorstellingen kunnen bekijken in een verrassende omgeving. 

Lees verder

Recreatie

Dansend je dag beginnen met Eeki. Daarna creatief aan de gang tijdens Creativitijd. In de middag worden er sport- en spelactiviteiten gespeeld. Na het voorlezen wordt de dag afgesloten met een avondspel.

Lees verder

Speelveld

Spelen op het speelveld kabelbaan

In het midden van de camping bevindt zich een groot Speelveld. Op dit veld vind je een volleybal- en voetbalveld, jeu-de-boules, een padelbaan en twee tennisbanen. En, een Speelveld is natuurlijk niet compleet zonder grote speeltuin! 

Filmhuis

Bakkum - filmhuis.jpg

Camping Bakkum heeft een eigen, kleine bioscoop. De films die worden vertoond zijn helemaal gratis. Vergeet je niet je popcorn mee te nemen?! Informeer bij de receptie naar het programma. 

Huur het filmhuis!

Kinderboerderij 't Boetje

Kinderboederij 't Boetje met Alpaca's voeren

De camping heeft een eigen kinderboerderij: 't Boetje. Kinderen kunnen met de konijnen knuffelen, geiten en de alpaca's aaien, kippen voederen en nog veel meer. Of willen kinderen helpen schoonmaken? Dat mag natuurlijk ook!  
Openingstijden

Elektrische laadpalen 

Oplaadpunt voor auto's

Op Camping Bakkum zijn er in totaal 6 oplaadpalen voor uw auto, deze bevinden zich op de parkeerplaatsen bij P2. Hier kan je jouw elektrische auto opladen.
Er zijn ook oplaadpunten voor de elektrische fiets. Bij de receptie en het ontmoetingsplein staan duurzame oplaadpunten voor jouw fiets.

Ondergrondse containers

Recyclen afval Ondergrondse Containers voor het milieu faciliteit

Op het terrein staan grote ondergrondse afvalcontainers. We scheiden papier, plastic, glas, kunststof en restafval. Op de plattegrond kan je zien waar deze ondergrondse afvalcontainers zich bevinden.

Wasserette

wasserette bakkum.jpg

Onze wasmachines kun je gebruiken met contactloos betalen. Laat je wasmiddel thuis, want dit wordt automatisch toegevoegd bij de was! Hoe fijn is dat? 

Dokterspost

Bakkunm - algemeen-dokterspost-2_websize.jpg

Op de camping bevindt zich een dokterspost. Dokter vd Maarel houdt hier een spreekuur tijdens het seizoen. Neem een inschrijfbewijs van jouw zorgverzekering mee. 

Openingstijden

Massage op de Camping

MASSAGE SAMEN.jpg

Gasten na een drukke periode weer helemaal tot rust brengen zodat de ontspanning weer ‘voelbaar’ wordt tijdens jouw verblijf. 

Reserveer