Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Nieuws

Bakkum_Sauna (4).jpg

SAUNA WELLNESS WEEKEND

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en maak van uw weekend een wellness weekend. Logeer het weekend van 11 oktober in een van onze accommodaties en laat u verwennen door:

Lees verder
Bakkum_Hoodies Shop.jpeg

Shop in de receptie

Neem het vakantiegevoel mee naar huis! Moet u binnenkort weer beginnen met werken of school? Maar wilt u toch het vakantiegevoel houden? Kom naar de shop in de receptie en neem een leuke souvenir mee naar huis!

Lees verder
Bakkum_Surfkamp (2).JPG

EIND AUGUSTUS LONGBOARDEN EN SURFEN

In de laatste week van augustus neemt DJUS jullie nog een keer mee om te longboarden en te surfen! Wie pakt de eerste golf? Of wie lukt het om met de longboard een trucje te doen? Geef je op bij de receptie.

Lees verder
Bakkum_wafels.jpg

KOKEN MET MEIE

Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal dus voor op de camping

Lees verder
Bakkum_Whatsapp.jpg

KOM MET ONS WHATSAPPEN

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06-20701816. Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.

Lees verder
Bakkum_ansichtkaarten_studiocroissant kaarten.JPG

Bakkumse ansichtkaarten

Vanaf heden zijn er super leuke Bakkumse ansichtkaarten beschikbaar in de shop in de receptie. Helemaal in de echte campingsfeer, zodat u de thuisblijvers op de hoogte kan houden over uw vakantie!

Lees verder
Bakkum_Voetbaltoernooi

NIEUW: 12+ Programma

Vervelen staat niet in ons woordenboek! Voor alle jongeren vanaf 12 jaar is er een speciaal programma gemaakt. Dave, van het recreatieteam neemt ze graag mee op pad.

Lees verder
Mijn Mein My Zoek taalkeuze