Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Nieuws

Strandhuisje buitenkant

Opening vernieuwde strandhuisjes

Vanaf 27 maart openen de poorten weer! En ook de deuren van onze prachtige accommodaties. De kachel brandt, de bedden zijn opgemaakt en wij staan voor u klaar! Bij aankomst ligt er een schaar voor u klaar. Hiermee knipt u het lint door en opent u officieel het vernieuwde Strandhuisje.

Lees verder
Speelplaatsen kind spelen

VERHOGING TOERISTENBELASTING

Een nieuw jaar brengt altijd veranderingen met zich mee. De gemeente Castricum heeft besloten de toeristenbelasting, met ingang van 1 januari 2020, te verhogen van €1,35 naar €1,80 per persoon per nacht.

Lees verder
IMG_0391.JPG

Werken bij de Kennemer Duincampings!

Wij vieren een feestje! Met trots hebben we onze nieuwe ‘Werken bij’ site gelanceerd. Hier vind je allerlei interessante en leuke informatie over de Kennemer Duincampings.

Lees verder
Strandhuisje binnenkant

EXTRA LIEFDE VOOR DE STRANDHUISJES

Nieuw, fris en fruitig! Onze Strandhuisjes krijgen extra aandacht deze winter. Een fris likje verf, een nieuw interieur en een hele hoop liefde. Geniet vanaf volgend seizoen van één van onze 10 vernieuwde Strandhuisjes.

Lees verder
Herfst in de Duinen met Schotse Hooglanders

Kijkzondagen

Elke eerste zondag van de maand kunt u in de winter bij ons langskomen om u te oriënteren voor 2020! Maak uw vakantieplannen en bekijk welke accommodatie u boekt, zoek uw favoriete kampeerplaats uit of kom gezellig langs voor een kop koffie. Tijdens de kijkdag betaalt u geen voorkeurskosten!

Lees verder
Speelplaatsen overzicht

Arrangementen 2020

Ook in het seizoen 2020 hebben we verschillende arrangememten zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Lees verder