Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Nieuws

Strandhuisje binnenkant

EXTRA LIEFDE VOOR DE STRANDHUISJES

Nieuw, fris en fruitig! Onze Strandhuisjes krijgen extra aandacht deze winter. Een fris likje verf, een nieuw interieur en een hele hoop liefde. Geniet vanaf volgend seizoen van één van onze 10 vernieuwde Strandhuisjes.

Lees verder
Herfst in de Duinen met Schotse Hooglanders

Kijkzondagen

Elke eerste zondag van de maand kunt u in de winter bij ons langskomen om u te oriënteren voor 2020! Maak uw vakantieplannen en bekijk welke accommodatie u boekt, zoek uw favoriete kampeerplaats uit of kom gezellig langs voor een kop koffie. Tijdens de kijkdag betaalt u geen voorkeurskosten!

Lees verder
Watersportplaats

Reserveren voor 2020

Ook graag uw vakantie in het Noordhollands Duinreservaat vieren? Reserveer dan voor 2020 u favoriete kampeerplaats of kom overnachten in één van onze unieke accommodaties.

Lees verder
pwn tentoonstelling bezoekerscentrum de hoep door de ogen van de wolf.jpg

Tentoonstelling PWN: Door de ogen van de wolf

Hoewel dat voor hem niet eenvoudig zal zijn, trekt de wolf in de toekomst mogelijk ook naar de duingebieden. Vanaf oktober 2019 presenteert PWN de tentoonstelling  'Door de ogen van de wolf' in De Hoep. 

Lees verder
Alexander van der Doorn beste praktijkopleider 2019

ALEXANDER WINT VERKIEZING BESTE PRAKTIJKOPLEIDER 2019

Alexander van der Doorn, Talent Trainer bij de Kennemer Duincampings, is uitgeroepen tot de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van Nederland in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid. 

Lees verder
IMG_0391.JPG

Werken bij de Kennemer Duincampings!

Wij vieren een feestje! Met trots hebben we onze nieuwe ‘Werken bij’ site gelanceerd. Hier vind je allerlei interessante en leuke informatie over de Kennemer Duincampings.

Lees verder
Speelplaatsen overzicht

Arrangementen 2020

Ook in het seizoen 2020 hebben we verschillende arrangememten zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Lees verder
I love Camping Bakkum hoodie trui verkoop receptie shop winkel

Shop in de receptie

Neem het vakantiegevoel mee naar huis! Moet u binnenkort weer beginnen met werken of school? Maar wilt u toch het vakantiegevoel houden? Kom naar de shop in de receptie en neem een leuke souvenir mee naar huis!

Lees verder
Camping Recept wafels koken met Meie

KOKEN MET MEIE

Vers, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers, dat zijn de recepten die zij speciaal voor u heeft samengesteld. Super simpel en met maximaal 5 ingrediënten klaar te maken, ideaal dus voor op de camping

Lees verder
whatsappen met de receptie

KOM MET ONS WHATSAPPEN

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06-20701816. Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.

Lees verder
Studio Croissant ansichkaarten verkoop receptie shop winkel

Bakkumse ansichtkaarten

Vanaf heden zijn er super leuke Bakkumse ansichtkaarten beschikbaar in de shop in de receptie. Helemaal in de echte campingsfeer, zodat u de thuisblijvers op de hoogte kan houden over uw vakantie!

Lees verder