Panoramatent

Panoramatent

Op het Zeeduin ziet u hem al van verre…de Panoramatent! Onze spik splinternieuwe 4-persoons accommodatie middenin het bos. Wij nodigen u uit om de ultieme vakantie ervaring mee te maken, in een unieke accommodatie!

Nieuw op Camping Bakkum. Beleef uw vakantie midden in het bos, in de panoramatent. Door de vele ramen geniet u overdag in deze 4-persoons accommodatie van het groen om u heen. ’s Nachts kijkt u vanuit uw bed naar de sterrenhemel.

De panoramatent is voor u opgezet en van veel gemakken voorzien. Binnen slaapt u in heerlijke bedden. Er is een koelbox aanwezig, net als een  waterkoker, koffiezetapparaat, sfeervolle verlichting en meerdere stroompunten. Aan de eettafel leest u de krant of speelt u een spelletje met uw reisgenoten. Een heerlijke stoel staat ook voor u klaar. Het echte buitengevoel krijgt u liggend vanuit uw hangmat. Geniet van het groen om u heen. Is het even te warm? Dan kunt u plaatsnemen onder de tarp. Buiten eten kan ook, aan de picknicktafel.

Uw auto kunt u naast de panoramatent parkeren of in een van de parkeerhavens nabij gelegen.

Ervaar onze nieuwe accommodatie en beleef het ultieme vakantiegevoel in de panoramatent. Wij kijken uit naar uw komst. Prijzen FAQ

Terug Nu boeken

Bakkum_Panoramatent7.jpgBakkum_panoramatent_bed

INCLUSIEF

Standaard inbegrepen zijn een welkomstpakket (met één wcrol, vuilniszakjes, lucifers, afwasmiddel en afwasborstel en keukendoekjes), ochtendkrant, bedlinnenpakket en de eindschoonmaak. Die nemen wij voor onze rekening. Wifi is tegen betaling aanwezig. De panoramatent is te huur voor een midweek, weekend of hele week.

BIJ TE BOEKEN IN DEZE ACCOMMODATIE 

• Kinderbedje (excl. bedlinnen) € 10,00 • Kinderstoel € 10,00 • Handdoeken pakket € 3,50 per persoon en per pakket • Keukenlinnen pakket € 3,90 per persoon per pakket.
Op de camping te huur • Fietsen, bolderwagens en skelters • Kinderfietsen en –zitjes • Tennisrackets en –ballen zijn gratis.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze camping.

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37