Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve

Groepsaccommodatie Bakkums Hoeve

Een sfeervolle en comfortabele accommodatie. Een ideale accommodatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, vergaderen en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Deze locatie is ook zeer geschikt als vergaderlocatie.

De grote ruime tuin geeft je het gevoel alsof je verblijft in een oude stolpboerderij. Sfeervol ontspannen en vooral genieten bij ons op Bakkum.

Wonen 
Beneden vindt u een gezellige woonkamer. In het zitgedeelte staan lange houten tafels waaraan u ook kunt vergaderen. Bakkums Hoeve heeft ook een complete open woonkeuken met 6-pits gasfornuis, een oven en Amerikaanse koelkast. In de bijkeuken staan twee vaatwassers en een magnetron. Kookgerei, bestek en servies zijn volop aanwezig.

Sanitair
Op de begane grond bevindt zich het gescheiden dames- en herensanitair met douches en toiletten. Op de bovenverdieping vindt u een ruime familiebadkamer met douche, toilet en wastafel.

Slapen 
Bakkums Hoeve heeft 9 slaapkamers: 4 vierpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers. Elk slaapvertrek heeft een geheel eigen stijl en is ingericht in nostalgische sfeer.

Er zijn diverse mogelijkheden. Bakkums Hoeve is het gehele jaar doordeweeks te huren voor een dag, behalve met de kerstvakantie. Van april t/m oktober kunt u er ook overnachten. 
Een aantal midweken zijn nog beschikbaar in juli en augustus!

Plattegrond beneden Plattegrond boven Inventarisatielijst

 Tarieven Particulier en Zakelijk

Terug Nu boeken

Bakkum_BH_slaapkamerBakkum_Bakkumshoeve

Optioneel bij te boeken

Handdoeken: € 3,75 p.p.
BBQ: vanaf €19,- p.p.
Ontbijt : vanaf € 7,95 p.p.
Gezonde werklunch: vanaf € 11,50 p.p.

Zakelijk 

Bakkums Hoeve is uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. U kunt hier samenkomen in een informele en ongedwongen sfeer waar buiten het kader denken wordt gestimuleerd. Vooral creatieve sessies zijn erg geschikt voor deze accommodatie. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er vergaderen, een workshop houden, maar kunt u ook overnachten.


 

KOOKWORKSHOPS

In samenwerking met Kunst&Kook biedt Bakkumse Hoeve verschillende kookworkshops aan. Geniet bijvoorbeeld van de Surinaamse, Marokkaanse, Italiaanse of Spaanse keuken, of kies voor een uitdagende teambuilding.

Meer informatie vindt u hier of kijk op www.kunstenkook.nl 

CONTACT

Voor informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen met
0251-661091 (keuze 2) of stuur een e-mail aan info@bakkumshoeve.nl.

Bakkums Hoeve is alleen telefonisch en per e-mail reserveerbaar. 

taalkeuze

Kennemer Duincamping Bakkum

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661091
WhatsApp: 06-16898356
E-mail: info@campingbakkum.nl
IBAN: NL80 INGB 0001 2965 37