Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Seizoenkamperen

Een groot gedeelte van het bos van Camping Bakkum is gereserveerd voor seizoenplaatsen. Zo zijn er ruim 1400 seizoenplaatsen. Seizoenkamperen geeft een luxe gevoel, want wie lijkt het nu ook niet heerlijk om te midden van de natuur zeven maanden te kunnen verblijven?

Een seizoen op Camping Bakkum betekent dat je van eind maart tot en met de herfstvakantie in de weekenden, vakanties en/of het hele seizoen op onze camping kunt verblijven.

Hip en nostalgisch, zo is de camping goed te beschrijven. Sommige kampeerders genieten al hun hele leven van de seizoenen in Bakkum, andere hebben het net ontdekt. Maar al deze mensen genieten van hetzelfde; de natuur, het strand en de sfeer.

Vrije seizoenplaatsen
Alle seizoenplaatsen zitten op dit moment volgeboekt. Mochten er seizoenplaatsen vrijkomen dan vergeven wij deze aan de hand van een geïnteresseerde lijst. Je kan je opgeven door een mail te sturen met jouw telefoonnummer en e-mailadres naar info@campingbakkum.nl. Ieder jaar verzinnen wij een ludieke manier om op een eerlijke manier de vrije plaatsen te vergeven. Ben jij één van de gelukkigen dan krijg je een seizoenplaats overeenkomst aangeboden voor het huren van een seizoenplaats. Een seizoenplaats blijft ten allen tijden eigendom van de camping. De geïnteresseerde lijst is geen wachtlijst. Houd er wel rekening mee dat de seizoenplaatsen op Camping Bakkum erg populair zijn en dat daardoor de kans op een vrije plaats erg klein is.

Inschrijven voor de Bakkummer Courant? Stuur dan een mail naar info@campingbakkum.nl

VERSCHILLENDE PLAATSEN

Wij hebben verschillende soorten seizoenplaatsen. Het soort seizoenplaats is o.a. afhankelijk van de grote van de plaats. Dit hebben we opgedeeld in 3 soorten grote, De Dwergstern ( < 80 m²), Zilvermeeuw (80-120 m²) en de Albatros (> 120 m²). Daarnaast hebben we variatie in plaatsen met of zonder elektra (16 amp.) en plaatsen met auto en elektra. Buiten de plaatsen met auto is de camping autoluw. Jouw kinderen kunnen hier zorgeloos buiten spelen zonder op te hoeven passen voor rijdende auto's.

Uniek

Op een seizoenplaats op Camping Bakkum heb je veel vrijheid. Zo ben je vrij om een authentiek tenthuisje neer te zetten maar ook een stacaravan mag geplaatst worden. Ook kan je op diverse manieren de plaats helemaal eigen maken. Het nostalgische gevoel met tuinkabouters of toch liever de populaire Ibiza stijl? Het kan allemaal. De voorwaarden waar jij als kampeerder zich wel aan dient te houden kan je terug lezen in de ‘overeenkomst seizoenplaats’.

Halfseizoenplaatsen

Van 12 maart t/m 3 juli 2021 en van 29 augustus t/m 31 oktober 2021 kan je genieten van een halfseizoenarrangement. Jij kan kiezen uit de schaduwrijke bosplaatsen, zonnige zonplaatsen of autovrije duinplaatsen. Vanaf 2022 is er keuze uit een schaduwrijke bosplaats of een zonnige zonplaats.

Bosplaatsen: € 1577,-
Zonplaatsen: € 1577,-
Duinplaatsen: € 1577,-

Halfseizoenplaatsen

Ben je geïnteresseerd in een halfseizoenplaats? Neem dan contact op met de receptie. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen jou dan op de wachtlijst zetten. Wij brengen jou op de hoogte wanneer jij aan de beurt bent voor een vrij gekomen halfseizoenplaats.

Bakkum Huisje Kooilaan oud=nieuw