Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Seizoenkamperen

Een groot gedeelte van Camping Bakkum bestaat uit seizoenplaatsen. Zo zijn er wel 1400! Seizoenkamperen geeft een luxe gevoel, want wie lijkt het nu ook niet heerlijk om te midden van de natuur zeven maanden te kunnen verblijven? Een seizoen op Camping Bakkum betekent dat je van eind maart tot en met de herfstvakantie in de weekenden, vakanties en/of het hele seizoen op onze camping kunt verblijven.

Hip en nostalgisch, zo is de camping goed te beschrijven. Sommige kampeerders genieten al hun hele leven van de seizoenen in Bakkum, andere hebben het net ontdekt. Maar al deze mensen genieten van hetzelfde; de natuur, het strand en de sfeer.

Handige informatie en documenten

Afbouwflyer 2022

Tarieven Seizoenplaatsen Tarieven Halfseizoenplaatsen

RECRON-voorwaarden SP Informatie over exoten, wat zijn dat?

 Overschrijven Seizoenplaats regeling

Waar moet ik aan denken als ik start met seizoenkamperen?

Inschrijven seizoenplaatsen
Alle seizoenplaatsen zijn op dit moment volgeboekt. Mochten er seizoenplaatsen vrijkomen dan vergeven wij deze aan de hand van een geïnteresseerdenlijst. Hieronder kan je jezelf inschrijven voor deze lijst.

Ieder jaar verzinnen wij een ludieke manier om op een eerlijke manier de vrije plaatsen te vergeven. Ben jij één van de gelukkigen dan krijg je een seizoenplaats overeenkomst aangeboden voor het huren van een seizoenplaats. Een seizoenplaats blijft ten allen tijden eigendom van de camping. De geïnteresseerdenlijst is geen wachtlijst. Houd er wel rekening mee dat de seizoenplaatsen op Camping Bakkum erg populair zijn en dat daardoor de kans op een vrije plaats erg klein is.

Inschrijven geïnteresseerdenlijst seizoenplaats

VERSCHILLENDE PLAATSEN

Wij hebben verschillende soorten seizoenplaatsen. Het soort seizoenplaats is o.a. afhankelijk van de grote van de plaats. Dit hebben we opgedeeld in 3 soorten grote, De Dwergstern ( < 80 m²), Zilvermeeuw (80-120 m²) en de Albatros (> 120 m²). Daarnaast hebben we variatie in plaatsen met of zonder elektra (16 amp.) en plaatsen met auto en elektra. Buiten de plaatsen met auto is de camping autoluw. Jouw kinderen kunnen hier zorgeloos buiten spelen zonder op te hoeven passen voor rijdende auto's.

Uniek

Op een seizoenplaats op Camping Bakkum heb je veel vrijheid. Zo ben je vrij om een authentiek tenthuisje neer te zetten maar ook een stacaravan mag geplaatst worden. Ook kan je op diverse manieren de plaats helemaal eigen maken. Het nostalgische gevoel met tuinkabouters of toch liever de populaire Ibiza stijl? Het kan allemaal. De voorwaarden waar jij als kampeerder zich wel aan dient te houden kan je terug lezen in de ‘overeenkomst seizoenplaats’.

Halfseizoenplaatsen

Van 24 maart tot 7 juli 2023 en van 4 september tot 29 oktober 2023 kan je genieten van een halfseizoenarrangement. Jij kan kiezen uit de schaduwrijke bosplaatsen of zonnige zonplaatsen.

Bosplaatsen: € 1.725,00
Zonplaatsen: € 1.725,00


Halfseizoenplaatsen

Ben je geïnteresseerd in een halfseizoenplaats? Neem dan contact op met de receptie. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen jou dan op de wachtlijst zetten. Wij brengen jou op de hoogte wanneer jij aan de beurt bent voor een vrij gekomen halfseizoenplaats.

Bakkum Huisje Kooilaan oud=nieuw