Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kom het hele seizoen bij ons kamperen!

Camping Bakkum schittert met haar 1400 seizoenplaatsen en biedt een bijzonder verblijf midden in de natuur. Op een seizoenplaats ervaar je het gevoel van vrijheid en creativiteit. Van eind maart tot eind oktober kun je genieten van al het moois dat de camping te bieden heeft. Je kampeert op loopafstand van het strand waar je de verschillende seizoenen ervaart gedurende je verblijf.
Bij ons kun je fit blijven in onze gym of speel je een potje padel met je vrienden en familie. Voor de kinderen zijn er ruim voldoende speelfaciliteiten. Met een seizoenplaats bij ons op de camping beleef je de mooiste momenten samen.

Handige documenten

Overeenkomst 2024 Aanvullende voorwaarden 2024 Prijzen (half)seizoenplaats 2024

Huisregels Waar moet ik aan denken bij seizoenkamperen Overschrijfregeling

RECRON-Voorwaarden (Half)seizoenplaats

Inschrijven geïnteresseerdenlijst (half)seizoenplaats 2025

PLANTEN OP DE PLAATS

De volgende Inheemse struiksoorten mogen geplaatst worden:

Berberis vulgaris Zuurbes, Crataegus monogyna Eenstijlige meidoorn, Euoymus europaeus Kardinaalmuts, Ligustrum vulgare Liguster, Prunus padus Inlandse vogelkers, Rhamnus catharicus Wegedoorn, Frangula alnus Vuilboom, Rosa canina Hondsroos, Rosa rubiginosa Egelantier, Salex repens Kruipwilg, Sambucus nigra Vlier, Sorbus aucuparia Lijsterbes, Viburnum opulus Gelderse roos, Syringa vulgaris Sering, Fagus Sylvatica Beuk, Veld Esdoorn, Hazelaar, Gele kornoelje (cornus mas), Rode kornoelje, Kamperfoelie, Sleedoorn, Kruisbes of bolgewassen als winterakoniet krokus blauwe druif en sneeuwklokje.

VERSCHILLENDE PLAATSEN

Wij hebben verschillende soorten seizoenplaatsen. Het soort seizoenplaats is o.a. afhankelijk van de grote van de plaats.
Dit hebben we opgedeeld in 3 soorten grote,
De Dwergstern ( < 80 m²),
Zilvermeeuw (80-120 m²) 
Albatros (> 120 m²).

Daarnaast hebben we variatie in plaatsen met of zonder elektra (16 amp) en plaatsen met auto en elektra. Buiten de plaatsen met auto is de camping autoluw. Je kinderen kunnen hier zorgeloos buiten spelen zonder op te hoeven passen voor rijdende auto's.

UNIEK

Op een seizoenplaats op Camping Bakkum heb je veel vrijheid. Zo ben je vrij om een authentiek tenthuisje neer te zetten maar ook een stacaravan mag geplaatst worden. Ook kan je op diverse manieren de plaats helemaal eigen maken. Het nostalgische gevoel met tuinkabouters of toch liever de populaire Ibiza stijl? Het kan allemaal. De voorwaarden waar jij als kampeerder zich wel aan dient te houden kan je terug lezen in de ‘overeenkomst seizoenplaats’.

HALFSEIZOENPLAATSEN

Van 22 maart tot 5 juli 2024 en van 2 september tot 3 november 2024 kan je genieten van een halfseizoenarrangement. Je kan kiezen uit de schaduwrijke bosplaatsen of zonnige zonplaatsen.

Bakkum Huisje Kooilaan oud=nieuw