• Spelende kinderen bij een stacaravan op de seizoenplaatsen
  • Seizoenplaatsen
  • Seizoenkamperen stacaravans

een heel seizoen
op camping bakkum

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Seizoenkamperen

Een groot gedeelte van het bos van Camping Bakkum is gereserveerd voor seizoenplaatsen. Zo zijn er ruim 1400 seizoenplaatsen. Seizoenkamperen geeft een luxe gevoel, want wie lijkt het nu ook niet heerlijk om te midden van de natuur zeven maanden te kunnen verblijven?

Een seizoen op Camping Bakkum betekent dat u van eind maart tot en met de herfstvakantie in de weekenden, vakanties en/of het hele seizoen op onze camping kunt verblijven.

Hip en nostalgisch, zo is de camping goed te beschrijven. Sommige kampeerders genieten al hun hele leven van de seizoenen in Bakkum, andere hebben het net ontdekt. Maar al deze mensen genieten van hetzelfde; de natuur, het strand en de sfeer.

De afbouwperiode is van zaterdag 12 oktober t/m zondag 10 november 2019.

Afbouwnieuws 2019

Huisregels  Aanvullende voorwaarden 2020  

Overeenkomst Seizoenplaats 2020 Inloggen in 'Mijn Bakkum' 

Tarieven Seizoenplaatsen Tarieven Halfseizoenplaatsen

RECRON-voorwaarden SP Informatie over exoten, wat zijn dat?

keuringsbedrijven Overschrijven Seizoenplaats regeling

RUILDAG:
Wij geven onze seizoenkampeerders graag de eerste mogelijkheid om te ruilen met de eventuele vrije seizoenplaatsen of met elkaar. Hiervoor organiseren wij een ruildag op zondag 1 december van 10.00 - 16.00 uur. U kunt zich hiervoor opgeven bij de receptie. U ontvangt dan een uitnodiging met de werkwijze voor het ruilen van uw seizoenplaats.


Bakkummer Courant 

Inschrijven voor de Bakkummer Courant? Stuur dan een mail naar info@campingbakkum.nl

VERSCHILLENDE PLAATSEN

Wij hebben verschillende soorten seizoenplaatsen. Het soort seizoenplaats is o.a. afhankelijk van de grote van de plaats. Dit hebben we opgedeeld in 3 soorten grote, De Dwergstern ( < 80 m²), Zilvermeeuw (80-120 m²) en de Albatros (> 120 m²). Daarnaast hebben we variatie in plaatsen met of zonder elektra (16 amp.) en plaatsen met auto en elektra. Buiten de plaatsen met auto is de camping autoluw. Uw kinderen kunnen hier zorgeloos buiten spelen zonder op te hoeven passen voor rijdende auto's.

Uniek

Op een seizoenplaats op Camping Bakkum heeft u veel vrijheid. Zo bent u vrij om een authentiek tenthuisje neer te zetten maar ook een stacaravan mag geplaatst worden. Ook kunt u op diverse manieren de plaats helemaal eigen maken. Het nostalgische gevoel met tuinkabouters of toch liever de populaire Ibiza stijl? Het kan allemaal. De voorwaarden waar u als kampeerder zich wel aan dient te houden kunt u terug lezen in de ‘overeenkomst seizoenplaats’.

Halfseizoenplaatsen

Van 27 maart t/m 4 juli 2020 en van 30 augustus t/m 25 oktober 2020 kunt u genieten van een halfseizoenarrangement. U kunt kiezen uit de schaduwrijke bosplaatsen, zonnige zonplaatsen of autovrije duinplaatsen.

Bosplaatsen: € 1487,-
Zonplaatsen: € 1487,-
Duinplaatsen: € 1487,-

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met de receptie. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen u dan op de geïnteresseerde lijst of wachtlijst zetten. Op de eerste zondag van februari komt u in aanmerking voor een eventuele vrije seizoenplaats op Camping Bakkum. Voor de half-seizoenplaatsen hanteren we een wachtlijst. Wij brengen u op de hoogte wanneer u aan de beurt bent voor een vrij gekomen halfseizoenplaats.