Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Boek vanaf € 20,00 jouw padelbaan op Camping Bakkum!

Padel is de sportsensatie van dit moment! In het hart van Camping Geversduin ligt een prachtige outdoor padelbaan. Lekker in de buitenlucht omringd door het groen. Daag elkaar uit en speel de match van je leven! En het voordeel is dat je geen lidmaatschap hoeft af te sluiten, maar gewoon los een baan kunt huren op het moment dat het jou uitkomt.

De baan is 7 dagen per week te huur. Ook als je geen gast bent op de camping kan je een baan huren. Bij de baanhuur zijn rackets en ballen inbegrepen.

OPENINGSTIJDEN
zondag t/m donderdag: 09.00 - 19.00 uur
zaterdag + zondag: 09:00 - 21:00 uur

Reserveer hier jouw baan

Wat is Padel?

Padel is een mix van tennis en squash, heeft zijn oorsprong in Mexico en is zeer populair in Latijns-Amerika en Spanje. De baan van kunstgras is tien meter breed en twintig meter lang, omringd door een kooiconstructie van hekwerk en glazen wanden. Padel speel je meestal twee tegen twee, daarmee is het een gezellige en sociale sport. Het is een dynamische sport door het kleine speelveld en omdat de bal via de wand naar het veld van de tegenstander teruggespeeld kan worden. Zo kunnen spelers veel creativiteit kwijt in het spel. Als de bal een speler passeert, heeft de speler via de wand altijd een tweede mogelijkheid om de bal nog terug te spelen. Rally’s zijn hierdoor vaak langer en dat maakt het spel extra leuk!

Spelregels Padel

- Er wordt gespeeld met 4 spelers: 2 tegen 2
- De puntentelling is gelijk aan die van tennis
- De service moet onderhands
- De service moet diagonaal gespeeld worden en eerst stuiteren
- De bal mag één keer op de grond stuiteren, daarna mag hij de wand of het hekerk raken voordat hij wordt teruggespeeld
- Je mag de bal via eigen wand retourneren
- Rechtstreeks tegen de glazen wand of hekwerk aan de kant van de tegenstanders is uit

padelbaan bakkum
padelbaan castricum
padelbaan castricum