Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Je bent er!

Welkom in ons 'Eigenwijs Paradijs'. Leuk dat je via de QR-code hier terecht bent gekomen! Een mooie digitale plek voor informatie, leuke tips en uitleg over jouw accommodatie. 

Krantje lezen?

Voor het Noordhollands Dagblad: krant 
Nieuws in het Nederlandse en Engels: krant 
Tegenover de Sauna, bij de lokale receptie, vind je de lokale krant 'de Castricummer': krant 

Wifi

Netwerk: Bakkum Accommodaties
Wachtwoord: Bakkum1914

Receptie

Elke dag tussen 09:00 en 19:00 uur, in vakantieperiodes tot 21:00 uur op 0251-661091. Je kunt ons ook Whatsappen via het volgende nummer: 06-20701816

Parkeren

Op de aankomst- vertrekdag kun je doorrijden naar de Bakkums Hoeve om je spullen uit te laden. Hierna vragen we je de auto te parkeren op P2. Dit is de grote parkeerplaats links van de receptie. Dankjewel!

Schoonmaak

Alsjeblieft alleen even de bedden afhalen en een bezem erdoor. Dan doen wij de rest. De sleutel kan je inleveren in de receptie!

Werking apparaten

Bakkum - Bakkums Hoeve-4_websize.jpg

CENTRALE VERWARMING

Er is een centrale verwarming aanwezig. Deze kun je bedienen met de bedieningsknoppen in de bijkeuken. Bij binnenkomst in de bijkeuken, direct rechts om de hoek aan de muur hangt de thermostaat. Let op: het duurt ongeveer 30 minuten voor de warmte zich door de ruimte heeft verspreid. In het woongedeelte is een fijne palletkachel aanwezig. Naast de kachel staat een grote trommel met palletkruimels. Onder aan de kachel, aan de linkerkant, vind je een on/off knop. Hier kun je ook bepalen of je de kachel op medium of op heet wilt.

PALLETKACHEL

Het deurtje aan de voorkant niet openen. Hierdoor schiet de kachel in storing. Het blad boven op de kachel kun je naar voren, naar je toe schuiven trekken om eventueel korrels bij te vullen.

ELEKTRISCH GRILLEN

Buiten in de tuin bij schuur is er een mogelijkheid om elektrisch te grillen. Je kunt via de knop links bij de schuurdeur de elektra aanzetten en de grill bedienen. Tools en schoonmaakartikelen vind je in de houten kast onder de gril. Let op: Alleen BBQ op elektra of gas is toegestaan. Open vuur of kolen helaas niet vanwege brandgevaar etc.

Werking apparaten

Bakkum_Bakkumshoeve_keuken1.JPG

VERDUISTERING

In de slaapkamer zijn geen gordijnen aanwezig. In plaats van gordijnen is er verduistering mogelijk. De knoppen hiervoor zijn direct om de hoek als je de slaapkamer binnenkomt.

TV

Er is een TV op een rollende standaard aanwezig. De TV heeft een HDMI-aansluiting. Neem a.u.b. even contact op met de receptie wanneer je de TV wilt gebruiken. Een van de gastvrouwen/ heren komt je assisteren.

Praktische informatie

Bakkum_Bakkumsehoeve_Binnen.jpg

NACHTDIENST

De nachtwacht kun je via het telefoonnummer van de receptie bereiken. Tel: 0251-661091. Kan jouw vraag tot de volgende dag wachten? Dan zien of horen wij je graag de volgende ochtend vanaf 09:00 uur bij de receptie.

NACHTRUST

De vakantie draait natuurlijk om gezellig samen zijn. ‘s Avonds nog lekker in de genieten met een hapje en een drankje. De accommodaties bevinden zich tussen andere kampeerders. Wij willen je vragen rekening te houden met jouw buren en na 22.00 uur stil te zijn. Alvast bedankt voor je begrip! Ervaar je onverhoopt overlast? Laat het ons weten. Tel: 0251-661091. Dit nummer is altijd te bereiken. Dus ook in de nacht!

KINDERBED/STOEL

Deze zijn zonder kosten te reserveren via de receptie. Graag horen wij het van tevoren om jullie aankomst goed voor te bereiden. Wanneer nog op voorraad, kunnen wij direct schakelen en de bedjes of stoelen langsbrengen.

CONTACT

Heb je vragen of advies nodig? Je kunt ten alle tijden bij ons terecht.
Telefoonnummer: 0251-66 10 91
WhatsApp: 06-16898356
Noodgevallen: 06-83441129. Heb je een opmerking over jouw verblijf? Ons team staat voor je klaar om deze te bespreken. Wij zullen ons uiterste best doen om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Fijn verblijf!